Friday, September 20, 2024
Home » Αντιδράσεις για ανακοίνωση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ: «Όποιος δεν φορά αυθεντική φανέλα, θα του ζητηθεί να φύγει»

Αντιδράσεις για ανακοίνωση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ: «Όποιος δεν φορά αυθεντική φανέλα, θα του ζητηθεί να φύγει»

0 comments

Η σεζόν 2024/25 ξεκίνησε στην Championship, με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (11/08) υποδεχόμενη την Πλίμουθ.

Κι ενώ οι οπαδοί της αδημονούν να ξαναδούν την ομάδα τους ξανά, μια ανακοίνωση του συλλόγου προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του και όχι μόνο.

Βλέπετε, οι ιθύνοντες της Γουένσντεϊ ενημέρωσαν πως «παρότι δεν μπορούμε να εμποδίσουμε οπαδούς να φορούν μη αυθεντικές φανέλες εκτός έδρας, ζητούμε με σεβασμό αυτά τα προϊόντα να μην κάνουν την εμφάνισή τους στο Χίλσμπορο. Όποιος εντοπιστεί να φορά φανέλα που δεν είναι αυθεντική, ενδέχεται να του ζητηθεί να απομακρυνθεί, με τους αρμόδιους φορείς να ενημερώνονται».

Με λίγα λόγια, οι «κουκουβάγιες» προειδοποιούν τους φιλάθλους τους πως πρέπει να φορούν μόνο αυθεντικές εμφανίσεις αγορασμένες από το κλαμπ, με τον -αναμενόμενο- αντίλογο από πλευράς οπαδών να είναι πως θα έπρεπε να μειωθούν οι τιμές – με μία εντός έδρας εμφάνιση να κοστίζει 69 λίρες και την παιδική έκδοση 53…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More