Friday, September 20, 2024
Home » Πρόγραμμα και ειδήσεις Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας

Πρόγραμμα και ειδήσεις Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας

0 comments

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας όπως ανακοινώθηκε και την ημέρα της κλήρωσης των αγώνων για την περίοδο 2024 – 2025.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί σε ένα γύρο και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου 2025, σύνολο δεκαπέντε αγωνιστικές και αμέσως μετά θα αρχίσει η δεύτερη φάση σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων.

Με τη λήξη της δεύτερης φάσης, οι τρεις πρώτες ομάδες από τον πρώτο όμιλο θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και οι τρεις τελευταίες ομάδες από το δεύτερο όμιλο θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Το πρόγραμμα και όλες οι ειδήσεις που αφορούν το Πρωτάθλημα περιόδου 2024 – 2025 στην Κατηγορία Διοργανώσεις / Β’ Κατηγορία και στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/63118280Σημειώνεται ότι για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.ΕΔΩ όλες οι πρωταθλήτριες ομάδεςΠηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More