Friday, September 20, 2024
Home » Η payabl. εντάσσεται στον ACIFF

Η payabl. εντάσσεται στον ACIFF

0 comments

Η payabl., μία από τις κορυφαίες PayTechs της Ευρώπης, ανακοινώνει την επίσημη ένταξή της στον Association of Cyprus International Financial Firms -ACIFF, ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της εταιρείας για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου και της επιρροής της στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Ιδρυθείς το 2009, ο ACIFF είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπροσωπεί πάνω από 90 ρυθμιζόμενες εταιρείες. Η αποστολή του ACIFF είναι να προωθεί την ανάπτυξη του κλάδου, να προστατεύει τους επενδυτές, να υποστηρίζει τα μέλη και τους ρυθμιστικούς φορείς και να προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη νέων ή υφιστάμενων πλαισίων. Ο Σύνδεσμος εστιάζει σε ζητήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη του και συνεργάζεται με παρόμοιους Φορείς και Ομοσπονδίες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνώς. Στόχος του είναι να ενισχύσει τα θεσμικά όργανα του χρηματοοικονομικού τομέα της Κύπρου και να τα εντάξει στο παγκόσμιο οικονομικό τοπίο.

Ως μέλος του ACIFF, η payabl. θα συνεργαστεί στενά με τις επιχειρήσεις-μέλη του Συνδέσμου με στόχο να διαμορφώσει το μέλλον των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Αυτή η συμμετοχή επιτρέπει στην payabl. να παραμένει στην πρώτη γραμμή του κλάδου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, να συμμετέχει σε ουσιαστικές συζητήσεις με άλλα μέλη και να συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων προτύπων και βέλτιστων πρακτικών στη χώρα.

Η Ugne Buraciene, Group CEO of payabl., δήλωσε: «Ως μέλος του ACIFF, θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά με ηγέτες του κλάδου, να συμμετάσχουμε σε εκδηλώσεις δικτύωσης και να συμβάλουμε στη διαμόρφωση χρηματοοικονομικών πολιτικών και πρακτικών που επηρεάζουν τον κλάδο μας. Ο Σύνδεσμος είναι αφοσιωμένος στην παροχή μιας πλατφόρμας συνεργασίας, εκπαίδευσης και υποστήριξης, διασφαλίζοντας ότι η συλλογική μας φωνή ακούγεται τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.»

«Ο ACIFF καλωσορίζει την payabl. ως μέλος» ανέφερε ο Δημήτρης Ταξιτάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της MAP S.Platis και Πρόεδρος του ACIFF. «Η δέσμευση της payabl. στην καινοτομία και την αριστεία στον χρηματοοικονομικό τομέα συνάδει απόλυτα με την αποστολή μας να προωθούμε την ανάπτυξη του κλάδου και να προστατεύουμε τους επενδυτές. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την payabl. και τα υπόλοιπα μέλη για να διαμορφώσουμε το μέλλον των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο και όχι μόνο.»

Η ένταξη της payabl., ως μέλος του Association of Cyprus International Financial Firms -ACIFF, ευθυγραμμίζεται με τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του κλάδου, να επηρεάζει τις πολιτικές και να προωθεί τις συνδέσεις που οδηγούν την καινοτομία και την ανάπτυξη στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More