Thursday, September 19, 2024
Home » Γιατί δεν συνδέονται με την ΕΡΤ δυο εβδομάδες;    

Γιατί δεν συνδέονται με την ΕΡΤ δυο εβδομάδες;    

0 comments

Για να τους προλάβουμε, δεν είμαστε αχάριστοι. Ευχαριστούμε το ΡΙΚ που μας προσφέρει το θέαμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπως κάνει κάθε τέσσερα χρόνια, όπως κάνει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, ποδοσφαιρική κυρίως.

Αλλά χρειάζεται να καταλάβουν εκεί στο ΡΙΚ, ότι οι Κύπριοι τηλεθεατές έχουν έγνοια και για τους αθλητές της ελλαδικής αποστολής, όχι μόνο για τους 15 της κυπριακής. Και ότι όπως ήμασταν σε θέση να παρακολουθήσουμε ζωντανά όλες τις προσπάθειες της Έλενας Κουλιτσένκο, θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε και της Στεφανίδου, του Τεντόγλου, του Κάραλη, έστω και στα προκριματικά.

Για εμάς εδώ στην Κύπρο, δεν είναι πιο σημαντικά τα 400 μέτρα ανδρών από το άλμα επί κοντώ ή το μήκος. Δεν χρειάζεται να βάλει όλος ο κόσμος παράνομα συνδρομητικά κουτιά για να πιάνει τα κανάλια της ΕΡΤ, το Eurosport και να μην έχει την ανάγκη του ΡΙΚ. Αν είναι δύσκολο λόγω έλλειψης προσωπικού ή οργάνωσης, γιατί δεν συνδέονται με την ΕΡΤ για τις δυο βδομάδες των Ολυμπιακών; Γίνεται.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More