Friday, September 20, 2024
Home » Η Κύπρος της έδωσε την ευκαιρία για τ’ όνειρο κι αυτή ανταποδίδει!

Η Κύπρος της έδωσε την ευκαιρία για τ’ όνειρο κι αυτή ανταποδίδει!

0 comments

Η Έλενα Κουλιτσένκο, μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Ρωσία, όμως αγωνίζεται με την Κύπρο και νιώθει ιδιαίτερη περηφάνια! Κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και συνεχίζει να γράφει ιστορία! Βρίσκεται για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η μεγαλύτερη επιτυχία και ευτυχία για κάθε αθλητή. Μάλιστα, στο Παρίσι ήταν μαζί με τον Μίλαν Τραϊκοβιτς οι σημαιοφόροι της κυπριακής αποστολής.

Η όμορφη Έλενα, δεν έμεινε εκεί. Πήγε για να ζήσει το όνειρό της, αλλά και για να διακριθεί. Και το πέτυχε! Πρόκριση στον τελικό ως έβδομή, γράφοντας ιστορία! Έγινε η πρώτη Κύπρια αθλήτρια που προκρίνεται σε τελικό στο στίβο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έζησε, το χάρηκε και δήλωσε περήφανη. Μόλις στα 22 της χρόνια είναι σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων και απόψε θα ψάξει το άλμα της απογείωσης.

Είτε το πετύχει είτε όχι, είναι ήδη νικήτρια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ευγνώμων. Εκτιμώ όλη τη στήριξη που λαμβάνω. Είμαι πολύ περήφανη που θα είμαι στον τελικό και θα προσπαθήσω να κάνω την Κύπρο μας περήφανη», είπε χαρακτηριστικά μετά τη μεγάλη πρόκριση της Παρασκευής. Λέξεις που αποτυπώνουν το πως αισθάνεται που αγωνίζεται για την Κύπρο, που της έδωσε την ευκαιρία για το όνειρο και αυτή θέλει να ανταποδώσει, να την ευχαριστήσει.

Το λέει, το νιώθει, το αισθάνεται και το σημαντικότερο, το πιστεύει. Μπράβο Έλενα Κουλιτσένκο! Συνέχισε να αγωνίζεσαι με την ίδια θέληση και πίστη, για την Κύπρο μας. Ανέβασε ψηλά, όσο πιο ψηλά μπορείς την κυπριακή σημαία, το αξίζεις!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More