Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Η «απόλυτη εμπιστοσύνη» του Καραπατάκη στον Ρόκα είναι βαριά κουβέντα

ΑΕΚ: Η «απόλυτη εμπιστοσύνη» του Καραπατάκη στον Ρόκα είναι βαριά κουβέντα

0 comments

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ. Ο Καταλανός βρίσκεται και πάλι στο μάτι του κυκλώνα, μετά και τη δεύτερη ήττα από την Πακς (0-2) και το συνολικό 0-5 (0-3 εκτός, 0-2 εντός).

Μερίδα αγανακτισμένων οπαδών της ομάδας της Λάρνακας ζητά επιτακτικά την… κεφαλή του επί πίνακι. Οι πληροφορίες ωστόσο που έρχονται από τον σύλλογο της Λάρνακας, δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη σε κάποιον.

Διότι ο Άντρος Καραπατάκης στηρίζει για ακόμη μία φορά τον έμπειρο τεχνικό διευθυντή. Άλλωστε δεν πέρασαν καν δύο μήνες από την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου των κιτρινοπρασίνων στην Cablenet, όταν έκανε πέρα για πέρα σαφέστατη την άποψή για τον Ρόκα.

Η ατάκα «του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» δεν ακούγεται συχνά από πρόεδρο συλλόγου για τεχνικό διευθυντή ή προπονητή. Ε, είναι βαριά για να σπάσει έτσι απλά…

«Πριν από 10 χρόνια είχε έρθει στην Κύπρο. Μέσα από μία ώρα συζήτησης είπα ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μας. Πρώτα από όλα θέλω να είναι σωστός ως άνθρωπος και αυτό, το είδα στον Τσάβι. Αποφάσισε μετά από μέρες και αρχίσαμε πολύ καλά και σε προσωπική σχέση. Επαγγελματικά έχουμε πολλές διαφωνίες διότι είμαι λίγο δύσκολος, ειδικότερα στην αρχή, αλλά είναι εξαιρετικός. Έχω πολύ καλή άποψη για τον άνθρωπο Ρόκα και η δουλειά του στην ομάδα είναι εξαιρετική», είχε πει για την πρώτη θητεία του Καταλανού.

Ακολούθως αναφέρθηκε στη δεύτερη: «Μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να φύγει για κάτι διαφορετικό. Μετά επέστρεψε, αφού τον προσέγγισα. Μέσα σε πέντε λεπτά είπε το “ναι”. Μία φορά την εβδομάδα μιλάμε, του δίνω το μπάτζετ και αυτός το διανέμει όπως θέλει. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και όταν του έκαναν άδικα πόλεμο, εγώ βγήκα μπροστά. Είπα ότι ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας και γι’ αυτό τον υποστήριξα. Γι’ αυτό είπα “εάν διώξετε τον Ρόκα θα φύγω και εγώ”».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More