Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Η αντίδραση και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα

Ομόνοια: Η αντίδραση και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα

0 comments

Με δύο νίκες προκρίθηκε η Ομόνοια επί της Τορπέντο και με συνολικό σκορ 5-2. Οι πράσινοι ήταν ιδιαίτερα δημιουργική στα παιχνίδια απέναντι στην ομάδα της Γεωργίας.

Έφτιαξαν συνολικά 21 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες έκαναν τις πέντε γκολ. Θα μπορούσαν και για περισσότερο εάν ήταν πιο εύστοχοι, είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Μάλιστα, τα τρία από τα πέντε γκολ τους τα πέτυχαν αφού ισοφαρίστηκαν από την αντίπαλό τους. Τα δύο στο ΓΣΠ, φθάνοντας στο 3-1 και το ένα εκτός έδρας, φεύγοντας με τη νίκη με 2-1. Η αντίδραση και ο χαρακτήρας που έβγαλαν οι πράσινοι, συγκαταλέγονται στα θετικά της εικόνας που παρουσίασαν στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.

Στοιχείο που ικανοποίησε και είναι σημαντικό στη σεζόν, για να μπορέσει η Ομόνοια να κυνηγήσει και να πετύχει τους στόχους της, είναι ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Τα πέντε γκολ απέναντι στην Τορπέντο προήλθαν από τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Δύο γκολ πέτυχε ο Κουλιμπαλί και από ένα οι Εβάντρο, Στεπίνσκι και Σεμέδο. Μόλις ένας απ’ αυτούς, ο Στεπίνσκι, αγωνίζεται ως επιθετικός κορυφής.

Ο Νταμπράουσκας, σαφώς και θέλει την ομάδα του να παίρνει γκολ απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, σε όποια γραμμή κι αγωνίζονται. Σίγουρα όμως, αναμένει πολύ περισσότερα από τους επιθετικούς της. Οι εξτρέμ του πάντως, ο Σεμέδο, αλλά και ο νεοφερμένος Ατζίλι, πέρα από το να σερβίρουν έχουν και το γκολ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More