Thursday, September 19, 2024
Home » Νταμπράουσκας: «Η Ομόνοια θα είναι έτοιμη με τη Φέχερβαρ»

Νταμπράουσκας: «Η Ομόνοια θα είναι έτοιμη με τη Φέχερβαρ»

0 comments

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Τορμπέντο ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας:

Πρώτο σχόλιο: «Συγχαρητήρια στην Τορπέντο. Είναι μια καλή ομάδα και της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, ο αντίπαλος διεκδίκησε τις πιθανότητες που είχε. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το ξεκίνημα του αγώνα. Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, όμως κάναμε ένα πολύ καλό 2ο μέρος του πρώτου ημιχρόνου με κατοχή της μπάλας, πιέση ψηλά και πίεση στη μπάλα. Μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2. Ήρθε ωστόσο το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και ίσως δεν βρήκα εγώ τις κατάλληλες λέξεις στα αποδυτήρια. Δεχθήκαμε το γκολ νωρίς και ο αντίπαλος βρήκε κάποιες ευκαιρίες από αντεπιθέσεις. Δεν ένιωσα όμως ότι βρισκόμασταν πραγματικά σε κίνδυνο. Περιμέναμε ότι θα δεχόμασταν πίεση. Τελικά ήρθε το 2ο γκολ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτερη ως ομάδα»

Για τον Μασούρα: «Είχε ένα χτύπημα, δεν έχουμε εικόνα, ακόμα όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Ήμασταν συγκεντρωμένοισ σε αυτό το ματς. Το προσωπικό δούλεψε για να αναλύσει τη Φέχερβαρ. Αυτές τις μέρες δεν είναι δύσκολο να βρούμε πληροφορίες. Είδαμε και χθες κάποιες στιγμές από το παιχνίδι τους. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Για την ενίσχυση: «Δεν θα πω κάτι περισσότερο από ό,τι είπα χθες. Όταν υπάρχουν ανακοινώσεις θα τις μάθετε. Ο στόχος είναι να βελτιώσουμε την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται»

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More