Thursday, September 19, 2024
Home » Η Κουλιτσένκο και τα «δυτικά συμφέροντα»

Η Κουλιτσένκο και τα «δυτικά συμφέροντα»

0 comments

Η Έλενα Κουλιτσένκο απασχόλησε αρκετά και τα ρωσικά ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες. Όχι τόσο γιατί η 22χρονη άλτρια του ύψους επιλέγηκε ως σημαιοφόρος της Κύπρου, αλλά κυρίως για τα σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν τη γνωστή υπόθεση με το περιβόητο οπτικό υλικό.

Αναφερόμαστε στα στιγμιότυπα που την εμφανίζουν σε αποκαλυπτικές πόζες και τα οποία αποδόθηκαν από την πλευρά της αθλήτριας σε αξιόποινη ενέργεια άλλου προσώπου. Ο αδερφός της Βλαντίμιρ σε τοποθετήσεις του που φιλοξενούνται σε δυο διαφορετικές ιστοσελίδες, παρουσιάζεται να λέει πως οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ μέσω τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και ότι το όλο ζήτημα εξυπηρετεί δυτικά συμφέροντα.

Ο Βλαντίμιρ παρουσιάζεται να δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι το μικρό αυτό «σκάνδαλο» ευνοεί και ανταγωνίστρια αθλήτρια της Κουλιτσένκο, αφήνοντας ξεκάθαρες υπόνοιες σε βάρος της χώρας της.

Πάντως, γνωστός Ρώσος αθλητικός σχολιαστής, Dmitry Guberniev, σε τοποθέτησή του για την τελετή έναρξης χαρακτήρισε την Κουλιτσένκο «υπέροχη με την Κύπρο», ενώ πρόσθεσε πως «είναι ενδιαφέρον», αναφερόμενος στο γεγονός ότι η αθλήτρια ήταν σημαιοφόρος.

ΜακΦαν

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More