Friday, September 20, 2024
Home » Στο Κάιρο την Πέμπτη ο ΥΠΕΞ για επίσκεψη εργασίας

Στο Κάιρο την Πέμπτη ο ΥΠΕΞ για επίσκεψη εργασίας

0 comments

Την Πέμπτη στο Κάιρο ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος – Συναντά τον ομόλογο του – Στα κύρια θέματα συζήτησης οι διμερείς σχέσεις, οι σχέσεις ΕΕ-Αιγύπτου, η ενέργεια και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024, επίσκεψη εργασίας στο Κάιρο με κύρια θέματα συζήτησης τις διμερείς σχέσεις, τις σχέσεις ΕΕ-Αιγύπτου, την ενέργεια και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Advertisement

Ανακοίνωση από το Υπουργείο αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Κόμπος θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Δρ Badr Abdelatty. Ακολούθως, θα διεξαχθούν διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Αιγύπτου, οι σχέσεις ΕΕ-Αιγύπτου, θέματα ενέργειας, καθώς και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More