Friday, September 20, 2024
Home » Το Circle to Search “προσγειώνεται” στο PC

Το Circle to Search “προσγειώνεται” στο PC

0 comments

Η Google παρουσίασε τη λειτουργία “Circle to Search” νωρίτερα φέτος κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S24 της Samsung. Αυτό το πρακτικό εργαλείο επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση για οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνη σας απλά με το να το επισημάνετε. Από την αρχική κυκλοφορία του, έχει διατεθεί σε διάφορα Android smartphones και ακόμα και σε iPhones μέσω μιας συντόμευσης του Google Lens. Τώρα, διαδίδεται ακόμη περισσότερο.

Το Circle to Search εμφανίζεται τώρα στα Chrome και Chromebook desktops με ένα νέο εικονίδιο τουGoogle Lens. Στα Chromebooks, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πατώντας το εικονίδιο του Google Lens στη γραμμή διευθύνσεων, ακριβώς δίπλα στο αστέρι των σελιδοδεικτών. Μόλις το πατήσετε, θα λάβετε μια προτροπή που λέει “Επιλέξτε οτιδήποτε για να κάνετε αναζήτηση με το Google Lens,” συνοδευόμενη από αυτό το γνώριμο εφέ λάμψης που έχετε δει στο Android. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα εμφανιστούν σε ένα πλαϊνό πάνελ του Google Lens για εύκολη πρόσβαση.

Μετά από μερικούς μήνες δοκιμών, η λειτουργία είναι τώρα ενεργή στην beta έκδοση του ChromeOS 127 και την beta έκδοση του Chrome 128. Εμφανίστηκε ακόμη και στη σελίδα “Τι νέο υπάρχει στο Chrome” για την beta έκδοση 128, επομένως είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα στην σταθερή έκδοση. Με το Google Lens στο Chrome, μπορείτε να κάνετε γρήγορα αναζήτηση για οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνη σας. Είτε είναι ένα καρέ από ένα βίντεο ή μια εικόνα σε μια ιστοσελίδα, απλά επισημάνετε το και το Lens θα σας παράσχει απαντήσεις απευθείας μέσα στην καρτέλα σας. Μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγησή σας ενώ εξερευνάτε τις νέες πληροφορίες που ανακαλύψατε.

Σε Windows και Mac, το εικονίδιο του Lens δεν εμφανίζεται στη γραμμή διευθύνσεων. Αντ’ αυτού, θα βρείτε μια νέα επιλογή “Αναζήτηση με το Google Lens” στο μενού υπερχείλισης. Μπορείτε ακόμη να την καρφιτσώσετε μαζί με άλλες συντομεύσεις του πλαϊνού πάνελ για γρήγορη πρόσβαση.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε το Circle to Search να ενσωματώνεται σε περισσότερες πλατφόρμες της Google, καθώς είναι μια πολύ πρακτική λειτουργία. Μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο μειώνοντας την ατελείωτη αναζήτηση για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More