Thursday, September 19, 2024
Home » Νέα αναβολή για το Stalker 2: Heart of Chornobyl

Νέα αναβολή για το Stalker 2: Heart of Chornobyl

0 comments

Το πολυαναμενόμενοStalker 2: Heart of Chornobyl καθυστερεί ξανά, αυτή τη φορά μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Υποτίθεται ότι θα έβγαινε στις 5 Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η τελευταία καθυστέρηση σε έναν κύκλο ανάπτυξης που εκτείνεται από το 2010. Αυτό σημαίνει 14 χρόνια. Η μεγαλύτερη καθυστέρηση στην ιστορία του gaming είναι το Duke Nukem Forever, στα 15 χρόνια.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Αρχικά, ήταν θέματα χρηματοδότησης. Ο προγραμματιστής GSC Game World σχεδόν έκλεισε, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει την καταιγίδα. Στη συνέχεια, οι developers ξόδεψαν πολύ χρόνο τελειοποιώντας διάφορους μηχανισμούς και χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τρόπου απόδοσης ανθρώπινων δοντιών.

Πραγματικά γεγονότα παρενέβησαν για να συνεχίσουν την καθυστέρηση. Η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία και η GSC είχε την έδρα της στο Κίεβο. Το παιχνίδι τέθηκε σε αναμονή καθώς το προσωπικό μεταφέρθηκε στην Πράγα, ανακάμπτοντας τελικά στην ανάπτυξη το 2022. Μετά από αυτό, το παιχνίδι έπρεπε να κυκλοφορήσει (τελικά) τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες δυσκολίες που έπρεπε να επιλυθούν, οπότε το λανσάρισμα αναβλήθηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου 2024. Φαίνεται ότι τα σφάλματα εξακολουθούν να εμφανίζονται, γιατί τώρα μεταφέρεται για τον Νοέμβριο.

Ποιος ξέρει αν θα βγει πραγματικά αυτό το Νοέμβριο, αλλά φαίνεται όλο και πιο πιθανό. Η GSC ανακοίνωσε επίσης την επικείμενη κυκλοφορία ενός βίντεο που θα προσφέρει “την πιο ολοκληρωμένη ματιά στο παιχνίδι”, με ημερομηνία πρεμιέρας στις 12 Αυγούστου. Αυτό το βίντεο θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις προγραμματιστών, νέο υλικό εντός του παιχνιδιού και μια πλήρη περιγραφή μιας αναζήτησης ιστορίας.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More