Friday, September 20, 2024
Home » Silo: Επιστρέφει στο Apple TV το Νοέμβριο

Silo: Επιστρέφει στο Apple TV το Νοέμβριο

0 comments

Η συντέλεια του κόσμου φαίνεται να ήρθε ένα βήμα πιο κοντά, καθώς η Apple επιβεβαίωσε ότι η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της μεταποκαλυπτικής σειράς της, Silo, θα αρχίσει να προβάλλεται στις 15 Νοεμβρίου.

Το Silo έκανε πρεμιέρα τον Μάιο και πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν πριν καν τελειώσει η πρώτη. Η Apple πρωτοπαρουσίασε την δεύτερη σεζόν, μαζί με την επιστροφή της σειράς Severance, στο WWDC 2024.

Βασισμένη στην τριλογία των μυθιστορημάτων τουHugh Howey, το Silo διαδραματίζεται σε ένα μακρινό μέλλον και ακολουθεί τα απομεινάρια της ανθρωπότητας, που ζουν σε τεράστια υπόγεια καταφύγια – τα ομώνυμα silo – για να αποφύγουν τον θανάσιμο κόσμο έξω. Το φινάλε της πρώτης σεζόν τελείωσε με μια μεγάλη ανατροπή που καθιστά σαφές ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα αρχικά αφήνει να εννοηθούν η σειρά. Καλύπτει επίσης μόνο ένα μέρος του πρώτου βιβλίου, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο από την ιστορία θα καλύψει η νέα σεζόν. Στη δεύτερη σεζόν του Silo θα δούμε επιστροφή των ηθοποιών όπως η Rebecca Ferguson, ο Tim Robbins και ο Common.

Η σειρά είναι μέρος μιας συνεχώς αυξανόμενης βιβλιοθήκης επιστημονικής φαντασίας στο Apple TV Plus, που περιλαμβάνει επίσης σειρές όπως οι Sunny, Dark Matter, Constellation, Invasion και Foundation, καθώς και επερχόμενες σειρές βασισμένες στα Neuromancer και The Murderbot Diaries.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More