Friday, October 18, 2024
Home » Ομόνοια: Τα πρώτα πλατιά χαμόγελα και τα «κομμάτια» του Νταμπράουσκας

Ομόνοια: Τα πρώτα πλατιά χαμόγελα και τα «κομμάτια» του Νταμπράουσκας

0 comments

Δικαιολογημένα τα πλατιά χαμόγελα στις τάξεις της Ομόνοιας μετά το 3-1 εις βάρος της Τορπέντο, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικό γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Όχι ότι πετούν στα σύννεφα ασφαλώς οι πράσινοι, αφού για να τελειώσει η δουλειά υπάρχει ο επαναληπτικός στη Γεωργία, απέναντι σε αντίπαλο που δηλώνει αποφασισμένη να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της.

Για πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν, όμως, προκύπτουν αισιόδοξα στοιχεία ενόψει της συνέχειας, όπως…

… το νικηφόρο αποτέλεσμα με διαφορά δύο τερμάτων, που δίνει προβάδισμα στον επαναληπτικό της Γεωργίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου.

… η βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα της Λευκωσίας σε σχέση με τα φιλικά, κάτι που αποτυπώνεται μέσω των αριθμών (τρία γκολ, 15 τελικές, εννιά στον στόχο), μα και τον καλό ρυθμό ανά διαστήματα.

… το καλό μπάσιμο του Κουλιμπαλί στη σεζόν, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά δύο γκολ στην καριέρα του και τον γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, αν και η δουλειά του είναι άλλη…

… το ντεμπούτο του Εβάντρο, ο οποίος άρχισε με γκολ, ασίστ και αισιόδοξη παρουσία.

Θα αναρωτηθεί κανείς «μα ήταν όλα ήταν ιδανικά;» και θα έχει δίκαιο. Όχι φυσικά.Ο Βάλντας Νταμπράουσκας άλλωστε υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ότι σε κάποια «κομμάτια» χρήζει βελτίωσης η ομάδα του, όπως κάποια νεκρά σημεία στο παιχνίδι ή κάποια λάθη, που έκαναν τους αντίπαλους επικίνδυνους στην περιοχή της.

Είπαμε, όμως, μιλάμε μόνο για το πρώτο παιχνίδι και το συνολικό πρόσημο είναι θετικό. Περισσότερη… σοφία για τη νέα Ομόνοια θα υπάρξει όταν το δείγμα γραφής των παιχνιδιών της θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More