Thursday, September 19, 2024
Home » Εγκαταστάθηκε το πρώτο κλιματιστικό σε σχολείο (εικόνα)

Εγκαταστάθηκε το πρώτο κλιματιστικό σε σχολείο (εικόνα)

0 comments

Αποκλειστική η φωτογραφία της στήλης από την εγκατάσταση (επιτέλους) του πρώτου κλιματιστικού σε δημόσιο σχολείο, μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες, που αναπόφευκτα έφεραν καθυστερήσεις, η πολυαναμενόμενη εγκατάσταση άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά».

Ευχή όλων είναι να μην παρουσιαστούν άλλα προβλήματα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε όλα τα σχολεία, το συντομότερο δυνατό. Στο Υπουργείο Παιδείας εμφανίζονται ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των γεγονότων και επισημαίνουν με έμφαση ότι έγιναν όλα με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και υπό τη συνεχή εποπτεία των αρμόδιων αρχών.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τη διαδικασία των προσφορών, αρμόδια πηγή του Υπουργείου, μας πληροφόρησε ότι αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες πλήρους διαφάνειας και υπό την εποπτεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υποβλήθηκαν προσφορές από όσες εταιρείες ενδιαφέρονταν και επιλέγηκε η χαμηλότερη, με βάση τις τιμές που καθορίζονται από τον «νόμο» και τις συνθήκες της αγοράς, και όχι με βάση την εποχή ή τον χρόνο κατακύρωσης των προσφορών, όπως αφήνουν κάποιοι να νοηθεί…

ΓΑΧ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More