Friday, September 20, 2024
Home » Πρόταση και στον Νίκο Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα

Πρόταση και στον Νίκο Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα

0 comments

Δυνατά κινείται η Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι, θέλοντας να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς από την Μπιλμπάο, έχοντας κάνει και πρόταση στη Λειψία για τον Ντάνι Όλμο.

Ο 22χρονος εξτρέμ αρέσει σε όλους στην Μπάρτσα και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί, αν και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ντέκο, είχε μια πρώτη συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, θέτοντας τα όρια στα οποία μπορεί να κινηθεί η ομάδα του, ενώ παρουσιάστηκαν και τα θέλω του Γουίλιαμς.

Η Μπαρτσελόνα διαμήνυσε ότι τις δύο πρώτες σεζόν θα καταβάλλεται στον νεαρό άσο μικρότερη αμοιβή και από τον τρίτο χρόνο η αμοιβή του θα αυξηθεί σημαντικά, φόρμουλα που έχει ήδη χρησιμοποιήσει για την απόκτηση του Λεβαντόφσκι ή του Ιλκάι Γκουντογκάν.

Η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του 22χρονου εξτρέμ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θέλει να μετακομίσει στους «μπλαουγκράνα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More