Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 3ο προκριματικό – Στους υποψήφιους ο ΠΑΟΚ

ΑΠΟΕΛ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 3ο προκριματικό – Στους υποψήφιους ο ΠΑΟΚ

0 comments

Από τη Μολδαβία θα αρχίσει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό του ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος των πρωταθλητών Κύπρου στον 2ο προκριματικό γύρο θα είναι η Πέτροκουμπ Χιντσέτσι.

Στόχος των γαλαζοκιτρίνων είναι να πάρουν μακριά τη βαλίτσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να αγωνιστούν σε φάση League Stage (θυμίζουμε πως δεν υπάρχουν πλέον όμιλοι, αλλά μία συνολική βαθμολογία για κάθε διοργάνωση). Ο μεγάλος στόχος είναι φυσικά να επιστρέψουν στην τελική φάση του χρυσοφόρου Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα, την ερχόμενη Τρίτη (23/7, 20:00) στο ΓΣΠ, να κάνουν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Μία πρόκριση αρκεί για τον ΑΠΟΕΛ, ώστε να «κλειδώσει» συμμετοχή σε φάση League Stage, και απαλλαγμένος από το άγχος να κοιτάξει τη συνέχεια.

Χθες, έγιναν γνωστοί και οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας του Νταβίδ Γκαγιέγο στον 3ο προκριματικό γύρο, στο ενδεχόμενο φυσικά που υπερκεράσει το εμπόδιο της Πέτροκουμπ. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ο ΠΑΟΚ, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και παλιές γνώριμες όπως οι Σλόβαν Μπρατισλάβας και Καραμπάχ, ομάδες που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν ο ΑΠΟΕΛ. Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (22/7), πριν καν το πρώτο ματς των γαλαζοκιτρίνων με την Πέτροκουμπ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εάν προκριθεί

ΠΑΟΚ (Ελλάδα) – Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Δε Νιού Σέιντς (Ουαλία)

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ)

Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) – Τσέλιε (Σλοβενία)

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) – RFS (Λετονία)

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More