Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Απαιτητικό τεστ με ΑΕΚ, δείχνει ενδεκάδα ο Νταμπράουσκας

Ομόνοια: Απαιτητικό τεστ με ΑΕΚ, δείχνει ενδεκάδα ο Νταμπράουσκας

0 comments

Το δείγμα των φιλικών αγώνων στην Πολωνία δεν ήταν το αναμενόμενο. Ωστόσο, σήμερα (20:00, OMONOIA TV), με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ, στον αγώνα που αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που αρχίζουν σε μια βδομάδα, αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ομόνοια να δείξει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Πρόκειται για απαιτητικό τεστ, που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Νταμπράουσκας να μετρήσει δυνάμεις, μετρώντας αντίστροφα για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Προσδοκία όλων στον Σύλλογο, είναι να δουν την Ομόνοια να παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη ιδιαίτερα σε σχέση με το τελευταίο φιλικό στην Πολωνία απέναντι στη Ράκοφ. Ο Λιθουανός τεχνικός των πρασίνων προτίθεται να δείξει ενδεκάδα Ευρώπης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η βάση της ενδεκάδας θα αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της περσινής σεζόν. Ο Μάριτς αναμένεται να καλύψει το κενό του Κούσουλου στα πρώτα δύο επίσημα ματς, αφού ο αρχηγός των πρασίνων είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο περσινό ματς με τη Μίντιλαντ. Ο Φαμπιάνο είναι εντελώς καλά και θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μασούρας είναι ο επικρατέστερος. Εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης έμεινε ο Λοΐζος Λοΐζου.

Όσο για την ΑΕΚ, βρίσκεται από χθες στην Κύπρο. Ο Ματίας Αλμέιδα, που θα έχει το βλέμμα του στον Λοϊζου, δεν υπολογίζει τους Μουκουντί, Τσιλούλη, Τσούμπερ και Περέιρα.

Στο «τριφύλλι» συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, με το βάρος να έχει πέσει στη μεοσεπιθετική γραμμή. Ο 31χρονος Ισραηλινός επιτελικός μέσος Ντία Σάμπα, προτάθηκε στην Ομόνοια σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει να διαφανεί εάν θα αξιολογηθεί θετικά. Ο Σάμπα ανήκει στη Μακάμπι Χάιφα, με την οποία δεσμεύεται έως το 2028.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More