Thursday, September 19, 2024
Home » Θέλει δυνατό άξονα με Πέπε και Κουρμπέλη!

Θέλει δυνατό άξονα με Πέπε και Κουρμπέλη!

0 comments

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη… Ισχυρό σύνολο, ικανό να φθάσει ακόμη πιο ψηλά και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στη λήξασα σεζόν να είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις και το πρωτάθλημα, θέλει να φτιάξει ηΠάφος FC. Οι κινήσεις που έγιναν, αλλά κι αυτές που βρίσκονται στα σκαριά, επιβεβαιώνουν τις προθέσεις των Ρώσων ιδιοκτητών. Ο Καρσέδο φέρεται να διαμήνυσε στη διοίκηση ότι, με δυνατό άξονα μπορεί να αυξηθούν οι πιθανότητες για μια επιτυχημένη σεζόν, γι’ αυτό και μετά τον Πέπε, η μετεγγραφή του οποίου «κλείδωσε», οι Παφίτες… έβαλαν στο μάτι και τον Δημήτρη Κουρμπέλη!

Ας τα πάρουμε ένα – ένα. Για τον 27χρονο Πορτογάλο, που αγωνίστηκε ως δανεικός πέρσι, η επιμονή που έδειξε η διοίκηση της Πάφος FC για να τον πάρει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς απέδωσε καρπούς. Ο παφιακός Σύλλογος ικανοποίησε τα «θέλω» των Πειραιωτών και θα κάνει «δικό» του τον Πέπε. Ίσως και σήμερα ανακοινωθεί η μετεγγραφή. Την ίδια ώρα, οι Παφίτες ψάχνονται και για συμφωνία με τον Κουρμπέλη (φωτό).

Ο Ελλαδίτης διεθνής μέσος δεν υπολογίζεται από την Τραπεζούντα, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο έως το 2025. Οι Τούρκοι προτίθενται να τον πουλήσουν ή να τον παραχωρήσουν ως δανεικό. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, με τις απολαβές του να φθάνουν το €1.000.000 ετησίως, όμως η Πάφος FC εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τον Κουρμπέλη δείχνει την πρόθεσή της για την επιλογή που θέλει να κάνει στη θέση του ανασταλτικού μέσου.

Όσον αφορά στους Κβίντα και Μελούσο, το μέλλον τους στην ομάδα κρίνεται ως αβέβαιο. Ίσως και σήμερα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό. Παράλληλα, η Πάφος FC ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό με την Έλφσμποργκ στο «Αλφαμέγα», στον οποίο θα θελήσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή μετά το 0-3 στη Σουηδία. Δεν υπολογίζονται οι Κβίντα, Μελούσο (που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς) και ο Άντερσον Σίλβα, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More