Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΚ: Έχει πολλή δουλειά ακόμα ο Φεράντο

ΑΕΚ: Έχει πολλή δουλειά ακόμα ο Φεράντο

0 comments

Η ΑΕΚ μέτρησε δυνάμεις με δυνατούς αντίπαλους στα τέσσερα φιλικά που έδωσε και δέχτηκε ισάριθμές ήττες. Αντιμετώπισε την ολλανδική Ντεν Μπος (1-2), τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ (1-2), τη βελγική Κλαμπ Μπριζ (2-3) και προψές, τον κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό (1-3). Κάτι που επισήμανε και ο Χουάν Φεράντο, σε τηλεοπτικές δηλώσεις λίγο μετά το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από τις ήττες σου μαθαίνεις, λένε, και οι κιτρινοπράσινοι προφανώς έχουν πολλά να διορθώσουν βάσει τον τεσσάρων τεστ που έδωσαν. Τα δέκα γκολ παθητικό «φωνάζουν» για το πού είναι πρωτίστως το πρόβλημα, το οποίο έχει να επιλύσει ο Καταλανός προπονητής. Σαφώς και έχει σημειώσει αρκετά στο μπλοκάκι του, τα οποία θα δουλέψει στις προπονήσεις που μεσολαβούν έως το πρώτο επίσημο ματς.

Στις 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ουγγρική Πάκσι (ηττήθηκε 0-3 από τη ρουμανική Κορβινούλ Χουνεντοάρα), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Είναι άλλες δέκα ημέρες με ενδιάμεσο σταθμό ακόμη ένα δυνατό τεστ, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε. Μεθαύριο θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα». Τελευταία απόπειρα για φιλική νίκη, μα προπάντων τελευταία ευκαιρία για εξαγωγή συμπερασμάτων από τον Φεράντο.

Παράλληλα με την προετοιμασία της ΑΕΚ για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει το ψάξιμο για την περαιτέρω ενίσχυση. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναζητεί αριστερό μπακ, εξτρέμ και επιθετικό. Με την προδιαγραφόμενη αποχώρηση του Καπτούμ, οι κενές θέσεις στον κατάλογο Α θα είναι μόλις δύο. Άρα, αν δεν προκύψουν άλλες αποχωρήσεις, από τη στιγμή που στο πλάνο του Ρόκα περιλαμβάνονται άλλες τρεις προσθήκες, δεδομένα θα αποκτηθούν είτε ποδοσφαιριστές καταλόγου Β είτε ή Κύπριοι.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More