Friday, September 20, 2024
Home » Oμόνοια: Πράσινο από Παπασταύρου για επίσπευση του μετεγγραφικού πλάνου

Oμόνοια: Πράσινο από Παπασταύρου για επίσπευση του μετεγγραφικού πλάνου

0 comments

Τα φιλικά της Ομόνοιας στην Πολωνία κατέδειξαν ότι η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη. Λέγεται συνήθως ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές, αλλά όσοι παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις σε πολωνικό έδαφος συνηγορούν ότι σε ορισμένους τομείς οι πράσινοι έχουν αδυναμίες. Ήταν γνωστές, άλλωστε, αφού στις συγκεκριμένες θέσεις, η διοίκηση, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και το τεχνικό επιτελείο, προγραμματίζουν ενισχυτικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, πολύ σύντομα να προκύψουν ανακοινώσεις.

Ένας επιτελικός μέσος, ένας σέντερ φορ κι ένας ακραίος επιθετικός είναι στις προτεραιότητες των Γιάννη Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας, χωρίς να αποκλείονται «προσαρμογές». Ίσως, έτσι να εξηγείται και το γεγονός ότι στα φιλικά απέναντι στην Κρακοβία, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Ράκοφ, δεν κατάφερε να σκοράρει. Βέβαια, οι νέες προσθήκες θα φέρουν και νέες αποχωρήσεις.

Η Ομόνοια έχει «κλειστές» τις θέσεις των ξένων – κοινοτικών στο ρόστερ της. Δεν θα δηλωθούν οι Ρομάν Μπέζους και Κασάμα και θα μείνει μια άδεια θέση στο ρόστερ, αλλά με τρεις νέες προσθήκες, θα πρέπει να «αποδεσμευθούν» άλλοι δύο. Μια «σκληρή» απόφαση για τον Σταύρο Παπασταύρου και τους συνεργάτες του, αλλά έχει ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσει το συγκεκριμένο πλάνο. Για το ποιοι θα αποχωρήσουν θα αποφασιστεί μετά τους πρώτους ευρωπαϊκού αγώνες.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More