Friday, September 20, 2024
Home » Όταν το κράτος δεν προστατεύει τους πολίτες από την ασυδοσία

Όταν το κράτος δεν προστατεύει τους πολίτες από την ασυδοσία

0 comments

Διάβαζα ότι ενώ ο πληθωρισμός στην ΕΕ μειώθηκε, στην Κύπρο αυξήθηκε, με οικονομολόγους να θεωρούν ότι ως επί το πλείστο πρόκειται για πληθωρισμό κέρδους, δηλαδή για αυξημένες χρεώσεις προμηθευτών και πωλητών για αυξημένα καθαρά έσοδα, υποδεικνύοντας ότι είναι κάτι που οι Αρχές πρέπει να βρουν τρόπους να περιορίσουν.

Το γεγονός ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να θησαυρίσουν πάνω στην πλάτη των καταναλωτών, δεν μας παραξενεύει καθόλου. Εδώ φθάσαμε στο σημείο να μην μπορούν οι πολίτες να ενοικιάσουν μια τρύπα στη Λεμεσό και δε συγκινείται κανένας! Περιμένουμε την ελεύθερη αγορά να ρυθμίσει το ζήτημα, δηλαδή… «κλαύ’ τα Χαράλαμπε»!

Διερωτώμαστε όταν το κράτος δεν βρίσκει τον τρόπο να προστατέψει τους πολίτες έγκαιρα κι αποτελεσματικά από φαινόμενα αισχροκέρδειας, που απειλούν βασικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες στέγασης, τότε ποιος ο λόγος της ύπαρξής του; Περιμένουμε από την Κυβέρνηση να ακούσουμε μιαν απάντηση.

Ν.ΚΟΥΡ

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More