Saturday, September 21, 2024
Home » Στιγμές από την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου

Στιγμές από την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου

0 comments

Στιγμές από την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου

Ο Δήμος Πάφουοργάνωσε χθες βράδυ στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης την τελετή της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του επανεκλεγέντος Δημάρχου Πάφου,Φαίδωνα Φαίδωνος και των μελών του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου της περιόδου 2024 – 2029.

Σε μια κατάμεστη από επίσημους και πολίτες Αίθουσα «Ευρώπη» του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου, η νέα δημοτική αρχή ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντα της, έχοντας μπροστά της ένα τεράστιο και μείζονος σημασίας έργο για να οδηγήσει την πόλη στη νέα εποχή.

Η τελετή περιελάμβανε παρουσίαση των μελών του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου, χαιρετισμό από τον Δημοτικό Γραμματέα Πάφου, Θέμη Φιλιππίδη, χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους των Δημοτικών Ομάδων του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ, του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και της ΔΗΠΑ, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου, του ΕΛΑΜ και της Κίνησης Ανθρώπινη Πόλη.

Ακολούθησε η προγραμματική ομιλία από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και η τελετή ολοκληρώθηκεμε δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More