Saturday, October 5, 2024
Home » Σκηνοθέτησε ληστεία χιλιάδων ευρώ, αλλά λύγισε στην ανάκριση – Χειροπέδες σε 20χρονο

Σκηνοθέτησε ληστεία χιλιάδων ευρώ, αλλά λύγισε στην ανάκριση – Χειροπέδες σε 20χρονο

0 comments

Σκηνοθέτησε ληστεία χιλιάδων ευρώ, αλλά λύγισε στην ανάκριση – Χειροπέδες σε 20χρονο

Σκηνοθέτησε ληστεία χιλιάδων ευρώ, όμως, λύγισε στην ανάκριση με αποτέλεσμα η Αστυνομία Λεμεσού να φορέσει χειροπέδες στον 20χρονο και πλέον να διερευνά υπόθεση δημόσιας βλάβης μετά από ψευδή κατάθεση.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1:00 το μεσημέρι, ο 20χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, έπεσε θύμα ληστείας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 20χρονος, το περιστατικό συνέβη, ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένοστο χώρο στάθμευσης του Τσιρείου Σταδίου. Τον πλησίασε άγνωστος άνδρας, ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού, του απέσπασε χρηματικό ποσό ύψους €13.448. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα αποτελούσαν περιουσία της εταιρίας, στην οποία εργάζεται.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του, ο20χρονος φέρεται να ανέφερε ότι η καταγγελία του ήταν ψευδής. Φέρεται επίσης να υπέδειξε το σημείο όπου έκρυψε το πιο πάνω χρηματικό ποσό.

Από περαιτέρω εξετάσεις, το χρηματικό ποσό εντοπίστηκε και παραδόθηκε στον διευθυντή της εταιρίας, όπου εργάζεται ο 20χρονος.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού ανακρίθηκε εκ νέου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More