Friday, September 20, 2024
Home » Κρίσιμη μέρα για τα κρατικά νοσοκομεία προς αποφυγή 24ωρης απεργίας

Κρίσιμη μέρα για τα κρατικά νοσοκομεία προς αποφυγή 24ωρης απεργίας

0 comments

Κρίσιμη μέρα για τα κρατικά νοσοκομεία προς αποφυγή 24ωρης απεργίας

Τα λένε σήμερα γιατροί και ΟΚΥπΥ σε μια προσπάθεια να επιλυθεί η μεταξύ τους οικονομική διαφορά και να αποφευχθεί η 24ώρη απεργία που εξήγγειλαν οι συντεχνίες για την Πέμπτη.

Όπως πληροφορούμαστε, ο ΟΚΥπΥ συγκάλεσε τη σημερινή σύσκεψη χωρίς να έχει ετοιμάσει μια νέα οικονομική πρόταση προς τις συντεχνίες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της συζήτησης να δοθούν κάποια επιπρόσθετα χρήματα από τον Οργανισμό με στόχο να μειωθεί η διαφορά που τώρα υπάρχει και αφορά το ύψος των οικονομικών κινήτρων που θα λάβουν οι γιατροί του δημοσίου για τους τέσσερις τελευταίους μήνες του 2024.

Από πλευράς των συντεχνιών δεν έγιναν χθες εκ νέου τοποθετήσεις, ενόψει και της σημερινής συνάντησης από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθεί και η ηρεμία στα δημόσια νοσοκομεία.

Στο μεταξύ ανοικτό, για τον ΟΚΥπΥ, παραμένει και το μέτωπο με τις συντεχνίες των νοσηλευτών οι οποίες καταγγέλλουν τον οργανισμό για μη προώθηση διαδικασιών που στόχο θα έχουν την σωστή στελέχωση των νοσηλευτηρίων.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More