Thursday, October 3, 2024
Home » Ανδρέας Θεμιστοκλέους: Ξέσπασε για το νικητή της Eurovision – «Φως φανάρι ότι είναι ουδέτερο… το φύλο»

Ανδρέας Θεμιστοκλέους: Ξέσπασε για το νικητή της Eurovision – «Φως φανάρι ότι είναι ουδέτερο… το φύλο»

0 comments

Ανδρέας Θεμιστοκλέους: Ξέσπασε για το νικητή της Eurovision – «Φως φανάρι ότι είναι ουδέτερο… το φύλο»

Η μακροσκελής ανάρτηση του

Τη δική του τοποθέτηση για την Eurovision αλλά και τον νικητή του 68ου Διαγωνισμού τραγουδιού, το Nemo, προχώρησε ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Advertisement

Ο γνωστός Κύπριος Βουλευτής το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Μαίου έκανε μια ανάρτηση για το νικητή της φετινής Eurovision, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, παραθέτοντας τις απόψεις του.

Συγκεκριμένα έγραψε:«Αυτός είναι ο άνδρας, που από τη μια λέει ότι το φύλο του δεν είναι άνδρας ούτε γυναίκα, αλλά ουδέτερο κι από την άλλη ντύνεται ως γυναίκα μάλιστα με το ταγαράκι της!

Φως φανάρι ότι είναι ουδέτερο … το φύλο.

Υ.Γ Και φυσικά ο κάθε κόπανος και το κάθε φτανάρι μπορεί να δηλώσει για το φύλο του ό,τι προτιμά, αλλά να έχει και την απαίτηση από όλον τον κόσμο που τον ξέρει να προσποιείται και να τον δέχεται και να τον αποδέχεται, με ό,τι δηλώσει πως είναι, πάει πολύ!

Υ.Γ2 Και νοείται ότι είναι δικαίωμά του να δηλώσει ότιείναι μανιτάρι, μαζί, καγκουρό, ξυνιστέρι, καράολος, βουρβουλάς, κουρκουτάς, κουνουππίδι, αγγουράκι ή ό,τι άλλο κόψει ο νους του, αλλά η ζημιά που γίνεται είναι στα παιδιά, τα οποία χίλιες φορές είπαμε ότι είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ να τίθεται σε αμφιβολία το φύλο με το οποίο τα εγέννησε η φύση και η μάνα τους.

Υ.Γ3 Τραγέλαφος, ούτε τράγος ούτε έλαφος, και τράγος και έλαφος».

  • Διάβασε ακόμη: Η στιγμή που δημοσιογράφος του Alpha δέχεται επίθεση: «Μου προκάλεσε αιμάτωμα στον αυχένα»

Την επόμενη του τελικού της Eurovision είχε προχωρήσει σε μια άλλη ανάρτηση σχολιάζοντας όσα παρακολούθησε τη βραδιά για την ανάδειξη του νικητή, ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός σε όσα έγραψε.

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του αναφέρει: «Φανταστείτε τί μάς επιφυλάσσουν για του χρόνου, που ο διαγωνισμός θα είναι το νούμερο 69.

Θα μας κατουρούν και θα μας ρίχνουν σπέρμα από τα ελβετικά σιαλέ δια μέσου των τηλεοράσεων.

Ακόμα χειρότερα, φανταστείτε τί σούργελα διοργανώνουν και στηρίζουν έναν τέτοιον διαγωνισμό και προπαντός φανταστείτε προς τα πού πάει η παραπαίουσα προ πολλού Ευρώπη και τί μηνύματα προωθεί.

Διαγωνίζονται οι ευρωπαϊκοί λαοί για τα μεγάλα επιτεύγματά τους … περί κώλων και οπισθίων.

Ένας διαγωνισμός της εξώλης, της προώλης και τοις κώλοις κι ουέ αλί και τρισαλί τοις ζωοποιημένοις.

Υ.Γ Αλήθεια, πώς άλλως πώς θα δούμε πρόοδο και θα πάμε μπροστά εάν κάθε τόσο δεν βλέπουμε τα οπίσθια κάθε ψώνιου και κάθε κόπανου που την είδε καλλιτέχνης;
Πώς είπατε; Ευρωπαϊκός πολιτισμός;

Άγαμοι θύται!».

  • Διάβασε επίσης: Η Silia Kapsis για τον Κύπριο πατέρα της: «Έχω να δω από 5 χρονών. Δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision»

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise