Friday, September 20, 2024
Home » Το ένα τριήμερο μετά το άλλο: Θα σφύζουν από ζωή τα ξενοδοχεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες – Οι προβλέψεις

Το ένα τριήμερο μετά το άλλο: Θα σφύζουν από ζωή τα ξενοδοχεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες – Οι προβλέψεις

0 comments

Το ένα τριήμερο μετά το άλλο: Θα σφύζουν από ζωή τα ξενοδοχεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες – Οι προβλέψεις

Της Χριστίνας Χριστοφόρου

Τρία τριήμερα στη σειρά και όσα καταλύματα παραμένουν ανοιχτά λόγω της εποχής, ζωντανεύουν με εγχώριο τουρισμό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες OMEGA: Τι κατέθεσε ο μοναχός που φέρεται να κτύπησε…

ΕΙΚΟΝΕΣ: Αυτοί οι τρεις καταζητούνται για επίθεση και τραυματισμό προσώπου…

Μονή Οσίου Αββακούμ: Τι θα γίνει με το ταξίδι στη…

Ικανοποιητικά είναι τα δεδομένα για τους ξενοδόχους σε ότι αφορά την πληρότητα των καταλυμάτων για το τριήμερο που μας πέρασε, με πολλούς Κύπριους να έχουν επιλέξει τη Λεμεσό για διανυκτέρευση λόγω του καρναβαλίστικου ξεφαντώματος μέχρι πρωίας.

«Το τριήμερο αυτό σίγουρα την τιμητική της την είχε η πόλη της Λεμεσού, όπου υπήρχε ιδιαίτερη κινητικότητα κυρίως από εγχώριο τουρισμό, με τα ξενοδοχεία τα οποία είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο να καταγράφουν υψηλές πληρότητες 80 και πλέον τα εκατό», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.

Οι διανυκτερεύσεις των τριημέρων σύμφωνα με τα στοιχεία, αφορούν στην πλειοψηφία τους μία ή δύο διανυκτερεύσεις οι οποίες όπως τονίζεται από τους ξενοδόχους δεν είναι τέτοιες που να μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της εποχής. Κινητικότητα αυτό το τριήμερο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΑΣΥΞΕ υπήρχε και στη Πάφο, την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και στα ορεινά.

«Οι μικρές μονάδες που βρίσκονται εκεί καταγράφουν και αυτές υψηλές πληρότητες ελέω και των πολύ καλών καιρικών συνθηκών. Οι πολύ λιγοστές μονάδες που υπάρχουν ανοιχτές αυτή τη στιγμή στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου είναι και αυτές σε ικανοποιητικά επίπεδα», πρόσθεσε ο κ. Ρουσουνίδης.

Αναμένονται περαιτέρω κρατήσεις

Περισσότερες κρατήσεις για εξορμήσεις και ανταλλαγή πληθυσμού σε άλλες πόλεις αναμένονται τόσο για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου όσο και το τριήμερο της 1ης Απριλίου.

«Τα επόμενα τριήμερα θεωρώ ότι θα είναι μια αντανάκλαση αυτού με όλες τις επαρχίες τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία που θα είναι ανοιχτά και είναι περίπου του 30% επί του συνόλου, να υπάρχει κινητικότητα, οι πληρότητες πιθανόν να μην φτάσουν τα επίπεδα αυτού του τριημέρου όμως ίσως θεωρηθεί και μια πρόβα ενόψει και της θερινής περιόδου που έρχεται», ανέφερε ο κ Ρουσουνίδης.

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΥΞΕ, ο κόσμος βρίσκεται σε αυτό το σημείο σε έρευνα για διανυκτέρευση, αναφέροντας ότι υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More