Friday, September 20, 2024
Home » Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για φοιτητική χορηγία – Όλες οι πληροφορίες

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για φοιτητική χορηγία – Όλες οι πληροφορίες

0 comments

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για φοιτητική χορηγία – Όλες οι πληροφορίες

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών πληροφορεί το κοινό ότι τη Δευτέρα 26/2/2024 αρχίζει η παραλαβή των αιτήσεων για παραχώρηση της Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας (φοιτητικές χορηγίες και φοιτητικά επιδόματα) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024. Τονίζεται ότι η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας θα τηρηθεί αυστηρά, και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΥΣΥ: Απογοήτευση για μη συμπερίληψη συνταξιούχων στο πακέτο μέτρων στήριξης

Χειροπέδες σε 44χρονο που έκλεψε εκκλησία στην Πάφο – Εντοπίστηκε…

Η μητέρα του Ναβάλνι είδε τη σορό του γιου της…

Επισημαίνεται ότι η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Επαρχιακά Ταχυδρομεία. Επίσης, αναφέρεται ότι τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα είναι διαθέσιμα, από 26/1/2024, μόνον στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://mof.gov.cy/gr/διευθύνσεις-και-μονάδες/υπηρεσία-χορηγιών-και-επιδομάτων.

Σημειώνεται ότι δεδομένου ότι τα ΚΕΠ και τα ΚΕΠΟ δεν έχουν στη διάθεσή τους έντυπα αιτήσεων, οι πολίτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν τα σχετικά έντυπα αίτησης από το διαδίκτυο προτού προσέλθουν στα Κέντρα για παράδοση της αίτησής τους.

Κατά την παραλαβή των αιτήσεων, τα ΚΕΠ και τα ΚΕΠΟ δεν θα προβαίνουν σε έλεγχο των αιτήσεων. Για την ανάγκη προσκόμισης οποιωνδήποτε πρόσθετων δικαιολογητικών/βεβαιώσεων, οι αιτητές θα ενημερώνονται από την Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More