Friday, September 20, 2024
Home » ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΠΑΦΟΣ 2-2. ΚΡΙΜΑ … ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΠΑΦΟΣ 2-2. ΚΡΙΜΑ … ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!

0 comments
Κάνοντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση εκτός έδρας η ΠΑΦΟΣ έφτασε μια ανάσα από τη Νίκη επί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα τις έδινε καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, θα ήταν κοντά στους Πρωτοπόρους και θα ”έσπαζε” και την κακή παράδοση που έχει στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος” όμως … ”κατάφερε” και έφερε ισοπαλία που υπό τις περιστάσεις είναι ΚΡΙΜΑ που δεν πήρε το τρίποντο αφού ενώ έχανε από το 2΄ 1-0 κατάφερε να γυρίσει το παιγνίδι και να κάνει το 1-2 όμως με ένα πέναλτυ-δώρο στο 90+6 η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε την Μπουκιά από το στόμα των ”Γαλάζιων” που απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τους Πρωτοπόρους. Εν ολίγοις έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η ΠΑΦΟΣ σε ένα παιγνίδι που εδικαιούτο πέραν πάσης αμφιβολίας τη Νίκη για αυτό και νοιώθει αδικημένη αφού όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το Τρίποντο το είχε σίγουρο  και λόγω της πολύ καλής εμφάνισης που είχε και τις επέτρεψε να γυρίσει το παιγνίδι αλλά και λόγω του ότι κρατούσε τη Νίκη δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.

 

Το παιγνίδι αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν τώρα στην ομάδα της ΠΑΦΟΥ όλοι βλέπου μπροστά υπάρχει ένα πιο βατό πρόγραμμα όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει και τα παιδαριώδη λάθη και οι επιπολαιότητες δε θα πρέπει να …Ξαναεμφανιστούν στους..ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ !!!
Εικόνα : philenews.com

 

                                                                          ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More