Friday, September 20, 2024
Home » Μαίρη Λάμπρου: Το σκέφτεται για περιφερειάρχης Πάφου – Αποσύρει το ενδιαφέρον της για δήμαρχος

Μαίρη Λάμπρου: Το σκέφτεται για περιφερειάρχης Πάφου – Αποσύρει το ενδιαφέρον της για δήμαρχος

0 comments

Μαίρη Λάμπρου: Το σκέφτεται για περιφερειάρχης Πάφου – Αποσύρει το ενδιαφέρον της για δήμαρχος

Αποσύρει το ενδιαφέρον της για τη δημαρχία της Πάφου η Μαίρη Λάμπρου, όμως, την ίδια ώρα σκέφτεται την διεκδίκηση της θέσης του προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου της Πάφου. Μια εξέλιξη η οποία εάν πραγματοποιηθεί ανατρέπει το σκηνικό για την επαρχία Πάφου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο philenews όταν κλήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος της για τη δημαρχία της πόλης της Πάφου. Η κ. Λάμπρου ανέφερε ότι όντως αποσύρει το ενδιαφέρον της, μετά και την ολοκλήρωση των διεργασιών κάποιων κομμάτων, όμως, την ίδια ώρα κάνει σοβαρές σκέψεις για τη θέση του περιφερειάρχη.

Ένα πόστο το οποίο απαιτεί, όπως είπε, τεχνοκράτη για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες που θα έχει να διαχειριστεί. Παρόλο που, όπως είπε, είναι μία θέση που έχει πολλές απαιτήσεις και θα έχει δύσκολο έργο, η ίδια λόγω των γνώσεων και των εμπειριών που αποκόμισε από τη θέση της ως έπαρχος Πάφου, μπορεί να αντεπεξέλθει.

Σημειώνεται, ότι για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου Πάφου,ενδιαφέρον για υποψηφιότητα έχει εκφράσει ο πρώην βουλευτής Κωστάκης Κωνσταντίνου, ο οποίος και έχει λάβει την στήριξη του ΔΗΣΥ.

Ενδιαφερόμενος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι και ο πρώην βουλευτής του ΔΗΚΟ Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης.

Το όνομα της Μαίρης Λάμπρου έπαιζε εδώ και πολλούς μήνες για υποψήφια δήμαρχος Πάφου απέναντι στην υποψηφιότητα Φαίδωνα Φαίδωνος, με τις πληροφορίες να έλεγαν ότι θα είχε τη στήριξη ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ. Το σενάριο αυτό, ωστόσο, δεν προχώρησε, καθώς το πολιτικό σκηνικό εξελίχθηκε διαφορετικά ως προς τις συμμαχίες.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More