Friday, September 20, 2024
Home » Χανιά: Τροχαίο με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία

Χανιά: Τροχαίο με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία

0 comments

Χανιά: Τροχαίο με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά το απόγευμα στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Ταυρωνίτη.

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά το απόγευμα στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Ταυρωνίτη, όταν δύο οχήματα, κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν από το ένα όχημα νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα, 62 και 63 ετών αντίστοιχα, και τραυματίας ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ένας 19χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, 2 από την Κίσσαμο και 2 από τα Χανιά, με 10 άτομα προσωπικό για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Παράλληλα, κλήθηκε και η τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, καθώς και ένας τραυματισμένος άνδρας από 2 ΙΧ οχήματα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της παλαιάς Ε.Ο. Πλατανιά – Κολυμπαρίου, στο ύψος της Βλαχερωνίτισσας Χανίων Κρήτης. Επιχείρησαν 8…

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 31, 2024

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, η πιθανότερη εκδοχή για την αιτία του προκάλεσε το διπλό θανατηφόρο είναι ο 19χρονος να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο να εξετράπη της πορείας του.

φωτ. Giannis Lionakis

φωτ. Giannis Lionakis

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More