Friday, September 20, 2024
Home » Μια φορά η Μαρινέλλα πήγε να με χτυπήσει με το αμάξι, της είπα «πού πας μω..;» είπε ο Παπανώτας

Μια φορά η Μαρινέλλα πήγε να με χτυπήσει με το αμάξι, της είπα «πού πας μω..;» είπε ο Παπανώτας

0 comments

Μια φορά η Μαρινέλλα πήγε να με χτυπήσει με το αμάξι, της είπα «πού πας μω..;» είπε ο Παπανώτας

Άνοιξε το παράθυρο και είπε «μπράβο κύριε Παπανώτα ωραία», της λέω «αχ χίλια συγγνώμη πέστε πάνω μου πατήστε με» περιέγραψε

Ο ΔημήτρηςΠαπανώτας αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» μια άγνωστη ιστορία με τη Μαρινέλλα, όταν η τραγουδίστρια πήγε να συγκρουστεί μαζί του, στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Advertisement

Όπως τόνισε, ο ίδιος δεν την είχε αναγνωρίσει στην αρχή, καθώς τα παράθυρα του αυτοκινήτου της ήταν φιμέ και δεν φαινόταν ότι στη θέση της οδηγού, καθόταν η Μαρινέλλα.

Με χιουμοριστική διάθεση είπε το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, ότι: «Είναι ένα μαύρο τζιπ τεράστιο και έρχεται να πέσει πάνω μου μέσα στην Κηφισίας και της λέω πρόσεχε μ.. τη στόλισα. Πού πας να μας σκοτώσεις; Ήταν φιμέ τα τζάμια και ανοίγει το παράθυρο και λέει “μπράβο κύριε Παπανώτα ωραία”. Της λέω “αχ χίλια συγγνώμη πέστε πάνω μου πατήστε με”. Η Μαρινέλλα ας με πατήσει με το τζιπ δεν έχω πρόβλημα».

Αφού ο Δημήτρης Παπανώτας ολοκλήρωσε την περιγραφή του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από την παραγωγή της εκπομπής να παίξει ένα ρεφρέν από τραγούδι της Μαρινέλλας και άκουσαν το «Καμιά Φορά».

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More