Thursday, October 3, 2024
Home » Νέα εγκληματική ενέργεια κατά λειτουργού της δικαιοσύνης στην Πάφο – Έκαψαν το αυτοκίνητο της (εικόνες)

Νέα εγκληματική ενέργεια κατά λειτουργού της δικαιοσύνης στην Πάφο – Έκαψαν το αυτοκίνητο της (εικόνες)

0 comments

Νέα εγκληματική ενέργεια κατά λειτουργού της δικαιοσύνης στην Πάφο – Έκαψαν το αυτοκίνητο της (εικόνες)

Νέο χτύπημα κατά γυναίκας λειτουργού της δικαιοσύνης είχαμε απόψε στην Πάφο. Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων και για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, γυναίκα μέλος της Νομικής Υπηρεσίας στην Πάφο γίνεται στόχος εγκληματικής ενέργειας, χωρίς ευτυχώς και αυτή τη φορά σοβαρότερες συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές.

Οι άγνωστοι ακόμη δράστες έβαλαν αυτή τη φορά φωτιά στο όχημα της δημόσιας κατηγόρου που υπηρετεί στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας στην Πάφο και το οποίο ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει με την οικογένεια της, στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου. Από την φωτιά το όχημα της λειτουργού της δικαιοσύνης καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστησαν και δύο άλλα οχήματα που ανήκουν σε ενοίκους της πολυκατοικίας και ήταν σταθμευμένα δίπλα από το όχημα της δημόσιας κατηγόρου.

Η ενέργεια αυτή ακολουθεί το χτύπημα που είχε συμβεί την 21η Δεκεμβρίου, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός υψηλός ισχύος στην οικία 58χρονης λειτουργού της δικαιοσύνης στο Αναβαργός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της από θραύσματα γυαλιών που έσπασαν σε πόρτα της κουζίνας.

Το νέο χτύπημα σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, αφού έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά το προηγούμενο και ενώ οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη. Επί τόπου βρίσκεται η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Τσαππή, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εντατικές έρευνες για συλλογή τεκμηρίων, για μαρτυρίες που θα δώσουν στοιχεία και για εξέταση οπτικού υλικού από κλειστά κυκλώματα της περιοχής.

Η πρώτη επίθεση κατά λειτουργών της δικαιοσύνης είχε καταγραφεί το 2016 όταν εξερράγη και τότε βόμβα έξω από την οικία δημόσιας κατηγόρου στην περιοχή της Έμπας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise