Friday, September 20, 2024
Home » Εργασίες κλαδέματος δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Εργασίες κλαδέματος δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

0 comments

Εργασίες κλαδέματος δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Εργασίες κοψίματος/κλαδέματος δέντρων που βρίσκονται κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας θα διεξάγονται από αύριο Τετάρτη μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, «από αύριο Τετάρτη 17 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου, εκτός Κυριακών και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο/κλάδεμα και μάζεμα ακακιών και άλλων δέντρων από τα ερείσματα και τα πρανή σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Λευκωσίας και στις δύο κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου και η τροχαία κίνηση θα παραμείνει στις λωρίδες κυκλοφορίας κανονικά χωρίς το έρεισμα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More