Friday, September 20, 2024
Home » Global Economy

Global Economy

0 comments

Η Apple στους κορυφαίους εργοδότες

Επέστρεψε η Apple στην ετήσια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες για εργαζομένους μετά την έξοδό της από αυτήν πέρυσι, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα. Η Apple είναι μία από τις 31 τεχνολογικές εταιρείες που βρίσκονται στην εφετινή λίστα από 41 πέρυσι. Πρώτη στη λίστα των καλύτερων εργοδοτών φιγουράρει η εταιρεία συμβούλων διαχείρισης Bain & Co. και ακολουθεί η Nvidia.

Ηχηρές απουσίες από τη Γενεύη

Χωρίς συμμετοχή των περισσότερων ευρωπαϊκών εταιρειών αυτοκινήτου θα διεξαχθεί η Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2024 από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου. Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα του υψηλού κόστους συμμετοχής. Δεν συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι μάρκες: Volkswagen, Peugeot, Citroen, DS, Opel, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi, Hyundai, Volvo, Nissan, Aston Martin και Jaguar Land Rover. Ανάμεσα στις κινεζικές εταιρείες που συμμετέχουν στην εφετινή έκθεση είναι η BYD και η MG Motor.

Οι κίνδυνοι για το 2024

Για παγκόσμιο τοπίο γεμάτο κινδύνους όπου η πρόοδος στην ανθρώπινη ανάπτυξη σταδιακά καταργείται αφήνοντας κράτη και άτομα ευάλωτα σε νέους κινδύνους, προειδοποιεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Εκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων για το 2024, με βάση στοιχεία των δύο τελευταίων δεκαετιών. Η έκθεση αναφέρει ότι η διεθνής συνεργασία σε επείγοντα παγκόσμια ζητήματα για το μέλλον του κόσμου καθίσταται ολοένα και πιο ανεπαρκής, απαιτώντας νέες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων.

Νέα πτήση για το C919

Νέα πτήση πραγματοποίησε το νέο επιβατικό αεροσκάφος C919 που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την κινεζική αεροπορική βιομηχανία. Το αεροσκάφος πραγματοποίησε πτήση διασυνδέοντας τις κινεζικές μητροπόλεις της Σανγκάης και του Πεκίνου. Η πτήση MU5137 της αεροπορικής εταιρείας China Eastern Airlines αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο Shanghai Hongqiao International Airport. Πρόκειται για τη δεύτερη επιχειρησιακή χρήση του C919, αφού προηγήθηκε επιβατική πτήση μεταξύ της Σανγκάης και της πόλης Τσενγκτού, πρωτεύουσας της επαρχίας Σιτσουάν.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More