Friday, September 20, 2024
Home » Κρίσιμα η 45χρονη που βρέθηκε τραυματισμένη – Παράνομα στην Κύπρο ο συμβίος της

Κρίσιμα η 45χρονη που βρέθηκε τραυματισμένη – Παράνομα στην Κύπρο ο συμβίος της

0 comments

Κρίσιμα η 45χρονη που βρέθηκε τραυματισμένη – Παράνομα στην Κύπρο ο συμβίος της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 45χρονη από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, πολύ σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι, στο διαμέρισμά της σε περιοχή της Λεμεσού. Στο μεταξύ ο 45χρονος συμβίος της, ο οποίος βρισκόταν μαζί της κατά την ώρα του τραυματισμού της, βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. Αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης η 45χρομη πραλήφθηκε με ασθενοφόρο από το σπίτι της στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα και κάταγμα στο κεφάλι, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται, σε κωματώδη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτηρίου.

Η κατάσταση της υγείας της 45χρονης χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σέρβος συμβίος της 45χρονης, το προηγούμενο βράδυ οι δύο κατανάλωναν αλκοόλ στο διαμέρισμα που διέμεναν, ενώ λίγο αργότερα η γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Στο μεταξύ μέσα από τις εξετάσεις που πραγματοποιούνται για την υπόθεση, προέκυψε ότι ο συμβίος της 45χροονης εισήλθε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από μη ελεγχόμενο σημείο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More