Friday, September 20, 2024
Home » Η startup που φτιάχνει κόκκους καφέ

Η startup που φτιάχνει κόκκους καφέ

0 comments

Οι παγκόσμιες θερμοκρασίες είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην παραγωγή κόκκων καφέ, αλλά μια γαλλική startup που επικεντρώνεται στην ανάπτυξηκλιματικά έξυπνων πολυετών καλλιεργειών προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Οπως αναφέρει το AgFunderNews, η Amatera έλαβε κεφάλαια από ένα τμήμα της εταιρείας τροφίμων και ποτών Paulig για να διερευνήσει το μέλλον του καφέ. Η εταιρεία διαθέτει δύο προγράμματα αναπαραγωγής φυτών: τοRobustica, το οποίο είναι μια ποικιλία Robusta χωρίς πικρία, και μιαποικιλία Arabica που είναι φυσική χωρίς καφεΐνη, ανέφερε το AgFunderNews.

Και τα δύο προγράμματα βασίζονται στην καλλιέργεια φυτικών κυττάρων, η οποία είναι η μέθοδος ανάπτυξης φυτικών κυττάρωνin vitro σε καλλιέργεια σε αντίθεση με την καλλιέργεια ώριμων φυτών σε νερό ή έδαφος. Η πλατφόρμα αναπαραγωγής προκαλεί αυθόρμητη γενετική παραλλαγή χρησιμοποιώντας φυσικές και χημικές προσεγγίσεις χωρίς να βασίζεται στην επεξεργασία γονιδίων.

Με άλλα λόγια, επιταχύνουν τις φυσικές διακυμάνσεις και την εξέλιξη σε ένα εργαστήριο και επιλέγουν τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα από αυτή τη διαδικασία, αντί να χειρίζονται άμεσα τα γονίδια και να καταλήγουν σε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More