Friday, September 20, 2024
Home » Άρχισε η υποβολή αιτημάτων για εγγραφή στο Φορολογικό Μητρώο – Όλες οι πληροφορίες

Άρχισε η υποβολή αιτημάτων για εγγραφή στο Φορολογικό Μητρώο – Όλες οι πληροφορίες

0 comments

Άρχισε η υποβολή αιτημάτων για εγγραφή στο Φορολογικό Μητρώο – Όλες οι πληροφορίες

Άρχισε στις 8 Ιανουαρίου 2024 η υποβολή αιτημάτων για εγγραφή στο Φορολογικό Μητρώο η οποία πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της Πύλης Φορολογουμένων «Tax for All» (TFA).

Ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας αναφέρει προς τους ενδιαφερόμενους ότι για να υποβάλουν αίτημα για εγγραφή μέσω του TFA θα πρέπει να προχωρήσουν στη δημιουργία λογαριασμού στην Πύλη Φορολογουμένων TFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος χώρος ΤΑΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας εντός του 2024

Συνάντηση Γιόχανσον – Ιωάννου: «Παράδειγμα για όλους η εντυπωσιακή πρόοδος…

Eπιτήδειοι καλούν μέσω βιντεοκλήσεων ανυποψίαστους πολίτες – Περιστατικά ηλεκτρονικού εγκλήματος…

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στους οδηγούς που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας κάτω από το εικονίδιο TFA για: Δημιουργία Λογαριασμού στο TFA.

Επισημαίνεται ότι από τις 8 Ιανουαρίου 2024 δεν θα γίνονται αποδεκτά αιτήματα εγγραφής που θα υποβάλλονται με το Έντυπο Τ.Φ. 2001.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέσω της Πύλης Φορολογουμένων TFA παρέχεται και η δυνατότητα τροποποίησης ορισμένων στοιχείων επικοινωνίας όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις και ηλεκτρονικές διευθύνσεις (emails) με την επιλογή «Προφίλ». Για άλλες αλλαγές στα στοιχεία εγγραφής εξακολουθεί να ισχύει η διαδικασία υποβολής του εντύπου Τ.Φ.2003.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More