Wednesday, October 2, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ 2023

ΠΑΦΟΣ FC : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ 2023

0 comments

ΠΑΦΟΣ FC
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ 2013

Τη Νίκη και μόνο έχουν στο στόχαστρο τους οι ”ΓΑΛΑΖΙΟΙ” της ΠΑΦΟΥ στο Σαββατιάτικο παιγνίδι τους στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ με την ΑΕΛ για την Τελευταία Αγωνιστική μέσα στο 2013.Μετά το χαστούκι από το ΑΠΟΕΛ η ΠΑΦΟΣ κατέβηκε στη 4η θέση έχοντας 29 βαθμούς και απέχει από την κορυφή 6 βαθμούς και η οποιονδήποτε απώλεια στη Λεμεσό θα είναι οδυνηρή για την ΠΑΦΟ και σίγουρα θα την απομακρύνει από τον φετινό στόχο. Κάτι τέτοιο δεν περνά ούτε σαν σκέψη στο μυαλό των παικτών του ΚΑΡΣΕΔΟ.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί και να κάνει με την ΑΕΛ ένα νέο ξεκίνημα κάτι που δεν Αναβάλλεται … Επιβάλλεται!!!  Σίγουρα ήταν πισωγύρισμα οι δύο ήττες όμως τίποτα δε χάθηκε βέβαια ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και χρειάζεται πολύ δουλειά μη επανάληψη παιδαριωδών λαθών και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια για το γκολ Πρέπει άμεσα χωρίς καμιά χρονοτριβή από αύριο στις τάξεις των ”ΓΑΛΑΖΙΩΝ” να επιστρέψει ο ενθουσιασμός τον οποίο οι ήττες με ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ και ΑΠΟΕΛ τον έκαναν … ΕΦΙΑΛΤΗ ! Ο Καρσέδο θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας αφού και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με ΑΠΟΕΛ παραδέχθηκε ότι ήταν κακή.

 

Ο κόσμος της ομάδας είναι Στεναχωρεμένος, Πικραμμένος αλλά και Απογοητευμένος όμως αναμένεται ότι αύριο θα δώσει για άλλη μια φορά εντυπωσιακό παρών και στο παιγνίδι αυτό. Αμφίβολη η συμμετοχή του ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ. Τον Α  ΓΎΡΟ στο Στέλιος Κυριακίδης η ΠΑΦΟΣ κέρδισε με 3-1.

Εικόνα : goal.philenews.com

 

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise