Tuesday, October 8, 2024
Home » Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος για έκρηξη στην Πάφο: Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη πολιτεία

Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος για έκρηξη στην Πάφο: Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη πολιτεία

0 comments

Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος για έκρηξη στην Πάφο: Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη πολιτεία

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, καταδικάζει την κακόβουλη ενέργεια τοποθέτησης και πυροδότησης εκρηκτικού μηχανισμού κατά της οικίας λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση σε μία ευνομούμενη πολιτεία και δεν γίνονται ανεκτές.
Σε σχετική ανακοίνωση ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος τονίζει πως οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της δικαιοσύνηςκαι κάθε επίθεση και/ή απειλή εναντίον τους συνιστούν προσβολή κατά του κράτους δικαίου, ενώ καλεί τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση, ώστε ο/οι δράστης/ες να εντοπιστούν και να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

«Παράλληλα, η πολιτεία οφείλει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της άσκησης των καθηκόντων όλων των λειτουργών της δικαιοσύνης. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας προς τη συνάδελφο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στα καθήκοντά της» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More