Friday, September 20, 2024
Home » Πιστωτικές διευκολύνσεις και τραπεζικές υπηρεσίες… με ένα κλικ στο κινητό

Πιστωτικές διευκολύνσεις και τραπεζικές υπηρεσίες… με ένα κλικ στο κινητό

0 comments

Πιστωτικές διευκολύνσεις και τραπεζικές υπηρεσίες… με ένα κλικ στο κινητό

Η φράση «ο χρόνος είναι χρήμα» στις μέρες μας παίρνει κυριολεκτική σημασία. Έτσι η Ελληνική Τράπεζα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, δημιούργησε και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν στους πελάτες της εξοικονόμηση και σε χρόνο και σε χρήμα. Ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών συναλλαγών που ήδη παρέχει στους πελάτες της η Ελληνική Τράπεζα, πλέον προσφέρει και τη δυνατότητα αίτησης προσωπικού δανείου.

Όλα αυτά… βρίσκονται ένα κλικ μακριά από το κινητό σου. Κάνοντας connect στο Hellenic Mobile App έχεις τη δυνατότητα να υποβάλεις αίτηση για «Προσωπικό δάνειο», «Πιστωτική Κάρτα» ή «Λογαριασμό με όριο». Και βεβαίως αυτή τη διαδικασία μπορείς να την ακολουθήσεις απ’ όποιο σημείο κι αν βρίσκεσαι, αρκεί να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης της εφαρμογής της Ελληνικής Τράπεζας. Τα επόμενα βήματα είναι απλά.

Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής μπορείς να μεταβείς στην κατηγορία «Περισσότερα» και ακολούθως να μπεις στην ενότητα «Προϊόντα Δανειοδότησης» και να επιλέξεις το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Αφού επιλέξεις το είδος του δανείου οι οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλές! Επιλέγεις το ποσό της πίστωσης που χρειάζεσαι και στη συνέχεια τον «υπολογισμό προσφοράς». Ακολούθως συμπληρώνεις όλα τα πεδία που αφορούν προσωπικές πληροφορίες και καταχωρείς όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Τέλος, η διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποθήκευση στη συσκευή των προσυμβατικών εγγράφων και υποβάλλεις την αίτησή σου!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις πιστωτικές διευκολύνσεις

Το «Προσωπικό Δάνειο» προσφέρεται για πιστωτικές διευκολύνσεις μέχρι €30.000 χωρίς προσωπικές εγγυήσεις με δύο επιλογές. Είτε με σταθερό επιτόκιο και διάρκεια 5 ετών για σταθερότητα και ευκολία είτε με κυμαινόμενο επιτόκιο και διάρκεια 7 ετών για μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο «Λογαριασμός με όριο» παρέχει πιστωτική διευκόλυνση μέχρι €20.000 για τις καθημερινές συναλλαγές και ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας άμεση ρευστότητα, χρεωστική κάρτα και μόνιμες εντολές πληρωμών.

Εάν η επιλογή σου είναι «Πιστωτική κάρτα» μπορείς να επιλέξεις από τις κάρτες Visa Blue Credit ή Mastercard Blue Credit, οι οποίες παρέχουν δωρεάν βασική ταξιδιωτική κάλυψη, δωρεάν ασφάλεια προστασίας αγορών και άτοκη περίοδο αγορών, είτε από τις Visa Gold Credit, Mastercard Platinum Credit και Mastercard Elite Credit για επιπλέον προνόμια και πρόσβαση σε αποκλειστικές υπηρεσίες.

Κι όλα αυτά… με πιο app- λες διαδικτυακές υπηρεσίες που παρέχει η Ελληνική Τράπεζα.

Ας πατήσουμε… reminderστις διαδικτυακές υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας

Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε όλα όσα μπορείς να απολαμβάνεις ως πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας, μέσα από τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Μέσω του Hellenic Bank Mobile App, οι καθημερινές σου συναλλαγές γίνονται άμεσα. Από την υπηρεσία Contact Pay ο χρήστης μπορεί να αποστείλει ή να λάβει χρήματα από και προς πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, μόνο με τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Επιπλέον, μπορείς να πραγματοποιήσεις απεριόριστες μεταφορές χρημάτων εντός του δικτύου της Ελληνικής Τράπεζας, εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο, ενώ μέσω του κινητού παρέχεται η δυνατότητα για ανέπαφες και online πληρωμές μέσω Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay και Hellenic Bank Wallet.

Χωρίς φυσική παρουσία σε κατάστημα, μπορείς να εγγραφείς διαδικτυακά στο Online Banking της Τράπεζας και να εκδώσεις χρεωστική κάρτα με ένα τηλεφώνημα στο Customer Contact Centre. Το ΡΙΝ θα αποσταλεί άμεσα στο κινητό σου και θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες για να μπορείς να διεκπεραιώνεις εύκολα και γρήγορα τις συναλλαγές σου.

Μέσω Online Bank μπορείς να δημιουργήσεις εικονικές κάρτες για να πραγματοποιείς πιο ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές, να αποστείλεις έμβασμα μέχρι €5000 δωρεάν σε χώρες της Ευρώπης (SEPA), να διαχειριστείς εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς και τις κάρτες σου, να δεις και να λάβεις πιστοποιητικά τόκου και IBAN, να ανακτήσεις το PIN σας ή να παγώσεις προσωρινά την κάρτα σου και να παραγγείλεις βιβλιάριο επιταγών. Επίσης, μπορείτε να πληρώσεις σε 17 κατηγορίες οργανισμών και πάνω από 1200 διαφορετικούς λογαριασμούς, σε συνεργασία με την JCC Smart.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να βρεις την επιλογή «Loan Calculator» και να υπολογίσεις τη δόση του δανείου, είτε πρόκειται για αγορά ακίνητης περιουσίας, ανάπτυξη γης, καταναλωτικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή πράσινο δάνειο αυτοκινήτου.

Επίσης, πολύ σύντομα οι πελάτες θα μπορούν να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους με την Ελληνική Τράπεζα διαδικτυακά, χωρίς να πάνε σε κάποιο κατάστημα, αλλά και να επικαιροποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία μέσω του Hellenic Bank Mobile App.

Από το Customer Contact Center, στο τηλέφωνο 8000 9999 μπορείς εύκολα και γρήγορα να εξυπηρετηθείς σε μια σειρά από υπηρεσίες, όπως να εκδώσεις νέα χρεωστική κάρτα, να λάβεις πληροφορίες για λογαριασμούς, δάνεια και καταθέσεις προθεσμίας, να τροποποιήσεις ή να ακυρώσεις πάγιες εντολές, να παραγγείλεις καταστάσεις λογαριασμών, να διορθώσεις προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας καθώς επίσης και να πάρεις την απαραίτητη καθοδήγηση που χρειάζεσαι για τη διαδικασία εγγραφής αλλά και χρήσης του Online Banking.

Σε ότι αφορά περισσότερο σύνθετες υπηρεσίες, όπως πιστωτικές διευκολύνσεις, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, ασφαλιστικά σχέδια, επενδυτικές επιλογές κ.α μπορείς να προγραμματίσεις ραντεβού μέσω της υπηρεσίας «Book a Meeting», στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας, ή τηλεφωνικά στο Customer Contact Center καλώντας το 8000 9999.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More