Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ FC 1-0 ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΦΟΣ…

ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ FC 1-0 ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΦΟΣ…

0 comments
 
Είχε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Βαθμολογίας με μια Νίκη επί του ΑΠΟΕΛ που δεν είχε την καλύτερη Ψυχολογία ούτε παρουσιάστηκε με  αγωνιστική διαφορά από τη μέτρια ΠΑΦΟ όμως έκανε το χειρότερο φετινό της παιγνίδι απογοητεύοντας τους φίλους και οπαδούς της ομάδας βασικά όχι γιατί έχασε αλλά για την παρουσία της εντός αγωνιστικού χώρου
Δεν μπορεί μια ομάδα που κάνη Πρωταθλητισμό για ένα ολόκληρο Α Ημίχρονο να μην κάνη μια τελική Προσπάθεια και ο αντίπαλος τερματοφύλακας να είναι ΘΕΑΤΗΣ !!!
Είναι δυνατόν μια ομάδα που στα προηγούμενα παιγνίδια της έβρισκε σωρεία ευκαιριών σκόραρε 3 και 4 φορές είχε δοκάρια να είναι άσφαιρη και νωθρή επιθετικά; Εκτός αυτών η ομάδα της ΠΑΦΟΥ ψες παρουσιάσθηκε..ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ…ΤΣΑΓΑΝΟ και ΦΡΕΣΚΑΔΑ και…..ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ !!
ήταν κομμένη στα δύο αφού στο χώρο του κέντρου πελαγοδρομούσε και φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ήταν καλά ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ και μπλόκαρε όλα τα ”ατού’ της ΠΑΦΟΥ. Στην μοναδική τελική προσπάθεια που έκανε το ΑΠΟΕΛ στο Β Ημίχρονο που η ΠΑΦΟΣ ήταν αισθητά καλύτερη του σκόραρε το γκολ που του έδωσε τους 3 βαθμούς που ήταν φιλί ζωής για τους ”ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ” της Λευκωσίας.
Τον δικό τους ….  ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ρόλο έπαιξαν ο Διαιτητής και ο Βαρίστας με τα…”Ανθρώπινα” !!! λάθη τους (όπως ακούμε κάθε φορά) κάνοντας μας να  αμφιβάλουμε για την ..ΟΡΑΣΗ   ΜΑΣ !!! αν και έβγαζαν μάτια το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΠΑΦΟΥ και Ακυρώθηκε και η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του ΣΤΑΥΡΟΥ (ΑΠΟΕΛ) που έγινε με καθυστέρηση 57 λεπτών. Και στις δύο  αυτές περιπτώσεις αδικήθηκε η ομάδα της ΠΑΦΟΥ.
Το παιγνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν τώρα όλοι στην ομάδα της ΠΑΦΟΥ πρέπει να δουν μπροστά διορθώνοντας ΛΑΘΗ και ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ .Ήττες και ανεπιτυχή αποτελέσματα θα υπάρχουν και στη συνέχεια είναι νωρίς για συμπεράσματα όμως τέτοιες εμφανίσεις είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ για ομάδα που κάνη …ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ !!
                                            ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ   

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More