Thursday, October 3, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC – ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ

ΠΑΦΟΣ FC – ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ

0 comments
 
Ολοκληρώνει σήμερα την Προετοιμασία της για τον αυριανό της αγώνα (7μμ) με τη ΔΟΞΑ στο ΣΤ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ η ομάδα της ΠΑΦΟΥ  που μοναδικό και αμετάθετο στόχο έχει την Νίκη.Ένα παιγνίδι που φαινομενικά παρουσιάζεται εύκολο και με φαβορί την ομάδα της Πάφου για τη Νίκη όμως οι ”ΓΑΛΑΖΙΟΙ” είναι Προσγειωμένοι και σοβαροί αφού καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν και οι εκπλήξεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο πριν το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή.
 Θέλουν άμεση επιστροφή στις Νίκες και για να γίνει αυτό δεν πρέπει να υπάρξει οποιοσδήποτε εφησυχασμός και υποτίμηση του αντιπάλου ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης.

 

Αναμένεται ότι και στο αυριανό της παιγνίδι η ΠΑΦΟΣ θα έχει και πάλι στο πλευρό της τις χιλιάδες των οπαδών της που θα δώσουν βροντερό παρών ενισχύοντας την ομάδα τους να φτάσει σε άλλο ένα τρίποντο.

 

ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/9 7ΜΜ

 

Απόψε στο Τσίρειο για τη 2η Αγωνιστική στις 7μμ ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ φιλοξενεί την ΕΝΑΔ Π.Χρυσοχούς που στοχεύει στην πρώτη φετινή της Νίκη όπως και ο αντίπαλος της Το παιγνίδι θα Μεταδοθεί Τηλεοπτικά.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9 7ΜΜ

 

Ο ΑΚΡΙΤΑΣ φιλοξενεί στο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ την Ε.Ν.Π και θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις Νίκες του. Μετά την επιτυχία του στο τοπικό ντέρπυ με την ΕΝΑΔ σίγουρα έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Νίκη  βέβαια  θα κυνηγήσει και η αντίπαλός του που φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη

 

Στο Γήπεδο Δημήτρη Χάματσου η ΠΕΓΕΙΑ θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ 29 Μ που επιζητά την πρώτη φετινή της Νίκη όμως οι Πεγειώτες θα τα δώσουν όλα για να ζευγαρώσουν στο παιγνίδι αυτό της Νίκες τους..

 

                                                                                ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise