Friday, September 20, 2024
Home » Μαρίνα Βρόντη: «Χθες στη Λεμεσό κύπριοι συμπολίτες μας έκαψαν το αυτοκίνητο του πατέρα μου & τον έκλεψαν»

Μαρίνα Βρόντη: «Χθες στη Λεμεσό κύπριοι συμπολίτες μας έκαψαν το αυτοκίνητο του πατέρα μου & τον έκλεψαν»

0 comments

«Και ήρθε ο άντρακλας, ο κύπριος με τα 120 κιλά βαρβατίλα, να μας πει με ποιούς θα μιλάμε και με ποιούς θα δουλεύουμε. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ!»

Καταπέλτης ανάρτηση της Κύπριας ηθοποιού και σεναριογράφου Μαρίνας Βρόντη.

Η Μαρίνα καταγγέλλει την δράση των κουκουλοφόρων και τα όσα πέρασε ο πατέρας της και ο υπάλληλος του στα χέρια τους, κατά τα χθεσινά βάρβαρα, αδιανόητα και αποτρόπαια επεισόδια στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την δημόσια καταγγελία της ηθοποιού, έκαψαν το αυτοκίνητο του πατέρα της, του πήραν ότι είχε και δεν είχε και αναγκάστηκαν μαζί με τον υπάλληλο του να κρυφτούν, για να γλιτώσουν από την μανία τους για καταστροφή και βία.

«Χθες στη Λεμεσό κύπριοι συμπολίτες μας έκαψαν το αυτοκίνητο του πατέρα μου, του πήραν ό’τι είχε στο αυτοκίνητο και το κινητό του γιατί βρισκόταν σε περιοχή που υπάρχουν σύριοι συμπολίτες μας! Ο πατέρας μου έχει καθαριστήριο και πήγε να κάνει παράδοση εκεί. Γιατί εκεί είναι οι πελάτες του! Οι πελάτες του επαναλαμβάνω όχι τίποτα κλέφτες! Και ήρθε ο άντρακλας ο κύπριος με τα 120 κιλά βαρβατίλα να μας πει με ποιούς θα μιλάμε και με ποιούς θα δουλεύουμε. Μέρες τώρα παρακολουθούμε όλα αυτά που γίνονται στη Χλώρακα με τρόμο! Αυτά που σας περιγράφω συνέβησαν ψες στην ωραία μας Λεμεσό! Όχι από ξένους! Όσο και να σπέρνετε τη βία και τον πανικό τόσο δικαιώνετε τις θέσεις μου! Δεν θα περάσει ο φασισμός! Όλοι είμαστε άνθρωποι! Ο πατέρας μου με τον υπάλληλό του κρύφτηκαν κάπου μέχρι να τελειώσει η μανία τους! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ! Ο πατέρας μου και ο υπάλληλος του είναι καλά στην υγεία τους! Άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί!»

Untitled

Καλλιτέχνες & δημοσιογράφοι εξέφρασαν δημόσια τον αποτροπιασμό τους, για τα ψεσινα έκτροπα στη Λεμεσό

Μαρίνος Ξενοφώντος, Φανή Πέτσα, Νατάσα Ιωάννου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Κατερίνα Αγπητού, Αθηνά Βιολάρη, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Κυριακή Κωνσταντίνου, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Ευάγγελος Ευαγγέλου, Άντρη Δανιήλ, Θανάσης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Οδυσσέως

Καταδικάζουν σύσσωμοι, με μυνήματα καταπέλτη, την δράση των κουκουλοφόρων κατά τα χθεσινά βάρβαρα, αδιανόητα και αποτρόπαια επεισόδια στη Λεμεσό.

Επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς, ΜΜΕ, βανδάλισαν καταστήματα και περιουσιες, έβαλαν φωτιές και έκαψαν οχήματα, εριξαν βομβες μολότοφ προκαλώντας το απόλυτο χάος

Ο ηθοποιός Μαρίνος Ξενοφώντος έγραψε σε ανάρτηση του

«Η Χριστιανική μας πίστη δεν κινδυνεύει από τους μετανάστες, παράνομους και νόμιμους. Αν δεν είναι ψεύτικη και δεν είναι ουσιαστικά μια πνευματική στην εκκλησιαστική εξουσία υποδούλωση, τίποτε και κανείς δεν μπορεί να την εξαφανίσει ή να την κλονίσει.

Ούτε οι δουλειές μας κινδυνεύουν από τους μετανάστες, παράνομους και νόμιμους. Τις δουλειές που κάνουν για να συντηρείται η γεωργία και η κτηνοτροφία και να καταλήγουν τα έτοιμα στη δική μας κοιλιά, δεν καταδεχόμαστε να τις κάνουμε στην ευρωπαική νήσο με τις χιλιάδες των ανέργων επιστημόνων.

Ούτε η οικονομία του κράτους μας φυσικά κινδυνεύει από τους παράνομους και νόμιμους μετανάστες. Επειδή πολύ απλά οι ίδιοι οι εκλεκτοί του λαού σε κυβερνήσεις και βουλή έχουν προ πολλού μεριμνήσει για ξεπούλημα και κλείσιμο τραπεζών, κουρέματα καταθέσεων, εκποιήσεις κατοικιών και δεν συμμαζεύεται. Με τη δική μας ανοχή.

Ούτε η ασφάλεια μας και η σωματική ακεραιότητα μας κινδυνεύει από τους μετανάστες παράνομους και νόμιμους. Δεν είμαστε οι Κυπρέοι τα αγγελάκια επί γης και μήν θυμηθούμε τώρα εδώ χιλιάδες θλιβερά περιστατικά, τα αστυνομικά δελτία δεν είναι απόκρυφα.

Και φυσικά και ούτε η κουλτούρα μας κινδυνεύει από τους μετανάστες παράνομους και νόμιμους. Επειδή πολύ απλά είναι ανύπαρκτη. Την κουλτούρα των γιαγιάδων και παππούδων μας, μόνοι μας οι νεοκύπριοι την απαρνηθήκαμε και τη διαγράψαμε από τις αρχές κιόλας της δεκαετίας του 80 που άνθισαν τα καμπαρέ και άνοιγε η αγκαλιά μας στις “καλλιτέχνιδες” από το ανατολικό μπλοκ αρχίζοντας μαζί όλη η εκμετάλλευση και η εμπορία του ανθρώπινου πόνου.Μόνοι μας παραδώσαμε τη μισή σχεδόν πατρίδα μας στους Τούρκους με το μίσος, τον εθνικισμό και την ηλιθιότητα μας.Βροχή η χρυσή λίρα της λησμονιάς μετά το 74 και την ονομάσαμε οικονομικό θαύμα.Παλάτια στην άμμο.

Σήμερα ξεσκεπάστηκε ο αρχοντοχωριατισμός μας και έλαμψε η πνευματική μας γύμνια. Σήμερα κινδυνεύει πραγματικά η ανθρωπιά μας. Αν πραγματικά έχουμε μέσα μας Θεό, αν μπορούμε να δούμε τον Θεό στο αθώο βλέμμα του σκύλου μας, δεν μπορεί να κλωτσούμε τα χέρια των παιδιών που ζητούν προστασία.

Σήμερα κινδυνεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας. Έχουμε κράτος, έχουμε δημοκρατία, υπουργεία, υφυπουργεία, αστυνομία, βουλή, αρμόδιες υπηρεσίες.Πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους, να προστατεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, να προασπίζονται τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών αυτού του κράτους, να μεριμνούν για την ευημερία των ανθρώπων, ντόπιων και ξένων. Σε αυτούς απευθυνθείτε. Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Τους γνωρίζουμε.Τους ψηφίζουμε.

Το χρυσοπράσινο φύλλο μας δεν κινδυνεύει από τους μετανάστες.Μήν γινόμαστε κανίβαλοι και τα βάζουμε με ανθρώπους που δεν φταίνε πραγματικά για την κατάντια του τόπου μας. Άλλοι είναι οι πραγματικοί αίτιοι της οικονομικής καταστροφής στη χώρα και της γενικευμένης ανασφάλειας που επικρατεί παντού.»

2

Η ηθοποιός Φανή Πέτσα έγραψε η ανάρτηση της

«Όχι….

Τι ειναι αυτα;;;

Είμαστε ανθρωποι;;;;

Σπαραξε η καρδιά μου!!!

Μπράβο ρε μαγκες της φακής;;;Ικανοποιηθήκατε;;;»

1

Η δημοσιογράφος Νατάσα Ιωάννου έγραψε σε ανάρτηση της

«Τι έγινε;

Το Προεδρικο τα δίπλωσε;

Η Υπουργος Δικαιοσύνης εκαταλαβε τι γίνεται ;Μη μου πείτε πως θα πάει να διαπραγματευτεί με τις κουκκουλες;

Ζούμε μία μεγάλη κρίση και την ευθύνη εχουν τα κόμματα και οι εκαστοτε κυβερνήσεις.Τώρα;;;Τώρα ο Θεός να βάλει το χέρι του…

και φυσικά δεν ειναι αναγκη να σας πω πως η αυριανή διαμαρτυρια υπερ μεταναστων πρεπει να ακυρωθεί.Ελπίζω να το έχετε εμπεδώσει μετα και τα αποψινά.

Και εκείνη της Τετάρτης, γιατί παίζει να μπουν στο Προεδρικό από εκεί που εφυγε ο Μακάριος το 74!!

Τζιαι μη μου πειτε πως εφταιαν οι προηγούμενοι…Παραιτήσεις θα έχουμε ή εγνοια σου;Υπουργέεεε ;

ΑΥΤΑ»

3

https://celebrity.reporter.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More