Friday, September 20, 2024
Home » Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με κα. Ανδριάνα – Η κυβέρνηση θα παραχωρήσει οικονομική βοήθεια

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με κα. Ανδριάνα – Η κυβέρνηση θα παραχωρήσει οικονομική βοήθεια

0 comments

Επικοινωνία ΠτΔ με Α. Νικολάου, κατά χάριν οικονομική βοήθεια στην οικογένεια

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση Νικολάου, Αντριάνα, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως είχε προηγηθεί μια συνάντηση των δυο πριν λίγο καιρό.

Επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως κατά τη σημερινή τους συζήτηση, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε στην κ. Νικολάου πως η κυβέρνηση θα παραχωρήσει στην οικογένεια ένα ποσό ως κατά χάριν οικονομική βοήθεια, λόγω του γεγονότος ότι η οικογένεια υπέστη μεγάλη οικονομική ταλαιπωρία στις δικαστικές διαμάχες για την υπόθεση του Θανάση, εκτός της ψυχολογικής ταλαιπωρίας που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, είχε δηλώσει χθες πως «κάναμε ό,τι μπορούσαμε στην υπόθεση Θανάση Νικολάου», σημειώνοντας πως δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να συνδέει τα άτομα που ενδεχομένως ευθύνονται.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την τραγωδία, ούτε το ότι έχει περάσει η οικογένεια και η τραγική αυτή μάνα τα τελευταία 18 χρόνια».

Πρόσθεσε ότι «την ίδια στιγμή, όπως είναι καλά γνωστό, ο Γενικός Εισαγγελέας, η Νομική Υπηρεσία, είναι ανεξάρτητος θεσμός και ως τέτοιος δεν μπορεί η Κυπριακή Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είτε να παρέμβει είτε να επέμβει στις δικές του γνωματεύσεις».

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More