3 ταινίες που η Μάργκοτ Ρόμπι απέδειξε ότι είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο

Sharing is caring!

3 ταινίες που η Μάργκοτ Ρόμπι απέδειξε ότι είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο

Η τελετή των Όσκαρ πέρασε όπως πάντα αφήνοντας μας ανάμεικτα συναισθήματα. Αυτό που μας ενίσχυσε όμως είναι η πεποίθηση πως η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η πιο ωραία γυναίκα στο κόσμο.

Αυτό φυσικά δεν το μάθαμε τώρα, καθώς η τριαντάχρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μας κόβει την ανάσα με την ομορφιά της σε κάθε επίσημη εμφάνιση αλλά και σε κάθε ταινία που πρωταγωνιστεί.

Ποιος αμφιβάλλει;

Πάμε να θυμηθούμε τις ταινίες που την έβαλαν στη καρδιά μας και της χάρισαν τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο.

Suicide Squad

Υποδύθηκε την Harley Quinn και καθήλωσε ακόμα και αυτούς που δεν αρέσκονται να βλέπουν τέτοιου είδους ταινίες. Η Μάργκοτ Ρόμπι ήταν αυτή που θυμάσαι αν δεις την ταινία και τίποτα άλλο.

Το κοντό σορτσάκι, τα χρωματιστά μαλλιά και το ρόπαλο του μπέιζμπολ που κρατούσε μόνιμα στο χέρι την έκαναν την αγαπημένη του κοινού, όχι μόνο του ανδρικού.

O λύκος της Wall Street

 

Ήταν αντικειμενικά η ταινία που εκτόξευσε τις μετοχές της. Ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε σε τ0λμηρές σκηνές και ίσως η εικόνα που φέρνεις πρώτα στο μυαλό σου όταν ακούς το όνομα της είναι εκείνη με τα ροζ ρούχα που δεν άφηναν πολλά στη φαντασία.

Οnce upon a time in Hollywood

Εκτός από πανέμορφη γυναίκα είναι και πολύ καλή ηθοποιός μπορεί να μεταμορφώνεται. Στο Once upon a time in Hollywood ερμήνευσε την σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ και μπορούμε να πούμε πως για ακόμα μια φορά μας καθήλωσε. Για όλους τους λόγους.

Πάντως εδώ που τα λέμε δικαιούται ένα βραβείο Όσκαρ…

ΠΗΓΗ: belikeyou.gr

 

 

Related posts